Windows'u crack olarak kurman gerek o zaman, sonrada crackle Office kurarsın. YouTube'da videoları var.1
1 hafta ise baya uzun süre ben cuma teslim etmem gerek
Başka yolu yok mu tekrar deneme sürümü kursam olmaz mı
Hocam şuan excel dosyası flash da duruyor sağ tikliyorum görüntüle diye bir şey yokHocam şuan elinizde olan belgeye sağ tıklayıp görüntüle yapabilirsiniz. İlla ki bilgisayara office programlarını indirmenize gerek yok. Eğer kaydınızı ( üni emaili ) yaptıysanız yakında aktifleşecektir.
Tekrar bu microsoft sitesinde 30 günlük deneme sürümünü indirsem olur mu ?Windows'u crack olarak kurman gerek o zaman, sonrada crackle Office kurarsın. YouTube'da videoları var.
forum.donanimarsivi.com
Belgeyi masaüstüne alıp, sağ tıklayıp, çevrimiçi aç deyin. Üniversite email örneği : [email protected] misalHocam şuan excel dosyası flash da duruyor sağ tikliyorum görüntüle diye bir şey yok
Birde üni emaili nedir bilmiyorum ki
Post automatically merged:
Tekrar bu microsoft sitesinde 30 günlük deneme sürümünü indirsem olur mu ?
Windows 10 pro var mı deneme sürüm
Lisanssız olarak Windows 10 zaten deneme sürümü.Hocam şuan excel dosyası flash da duruyor sağ tikliyorum görüntüle diye bir şey yok
Birde üni emaili nedir bilmiyorum ki
Tekrar bu microsoft sitesinde 30 günlük deneme sürümünü indirsem olur mu ?
Windows 10 pro var mı deneme sürümü
Böyle mail yok bende üniveriste öğrencisiyim amaBelgeyi masaüstüne alıp, sağ tıklayıp, çevrimiçi aç deyin. Üniversite email örneği : [email protected] misal
Hocam şey windows etkinleştirme değil excel ve word gibi dosyaları kullanmaÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Bu rehberi kullanarak etkinleştirebilirsin.
Hocam her üniversite öğrencisinin bir emaili olur. Uzaktan eğitim sisteminde ödevleri vs. mail ile isterler şahsen bizim öyle. Endişeye gerek yok.Böyle mail yok bende üniveriste öğrencisiyim ama
Hocam şey windows etkinleştirme değil excel ve word gibi dosyaları kullanma
Hocam bizde öğenci numarası ile oluyorda. Size yazayımHocam her üniversite öğrencisinin bir emaili olur. Uzaktan eğitim sisteminde ödevleri vs. mail ile isterler şahsen bizim öyle. Endişeye gerek yok. Bana instagramdan yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırım. (cyhunblr) Sosyal medya adresimizi vermek suç mu bilmiyorum öyleyse uyarabilirsiniz silerim.
Hocam 1000 tl vermenize gerek yok. Ofis programlarının alternatif ve ücretsiz olanları mevcut. Ben de çıkıp 1000 tl vermiyorum ama yine de korsan kullanmıyorum. Eğer yukarıdaki arkadaşın dediği üni öğrencileri için ücretsiz alma olayı olmaz ise ücretsiz alternatiflere yönelebilirsiniz.Hocam hanginiz aranızda 1000 TL veriyor bence kimse yalan söylemesin kimse
Hepiniz deneme sürümü kullanıyor
Hem ben korsan demedim
Deneme sürümü dedim tabi okuduysan
Evet acil gerek