i3 2100 Sisteme RX 550 uyar mı?
Anakart= P8H61 M LX RAM= 4 GB DDR3 İşlemci = Intel Core i3 2100 3.10GZ Ekran Kartı olarak RX 550 Almayı düşünüyorum. Sizce benim sistemime uyar mı RX 550 ekran kartı?
sorun işlemci değil zaten anakartbak burda ne diyorlari3 2100 Sisteme RX 550 uyar mı?
Anakart= P8H61 M LX RAM= 4 GB DDR3 İşlemci = Intel Core i3 2100 3.10GZ Ekran Kartı olarak RX 550 Almayı düşünüyorum. Sizce benim sistemime uyar mı RX 550 ekran kartı?www.technopat.net
Anakart Foxconn 2ABF. RX550 takarsın. Belki gün kaynağı yeteri kadar güç verememiştir.bilmiyorum ama sistemin ismi hp pro 3300 series mt
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onn-2abf-nvme-ssd-bios-yuklu-1114012878/detay
bu sanırım
ekstra güç kaynağı gerekir buna dedi taktı güç kaynağını fakat görüntü gelmediAnakart Foxconn 2ABF. RX550 takarsın. Belki gün kaynağı yeteri kadar güç verememiştir.
GeForce 7300 GS'nin Windows 10 sürücüsü yok maalesef. Ya Windows 8 yükleyip Windows 8 sürücüsünü kuracaksın ya da sürücüleri tek tek kendin deneyip uyumlu varsa arayacaksın.şuan bakamam
@Oonır konu anakrt değil şuan ben gpu kullanımı 0 olduğu için şikayetçiyim nvidia geforce 7300 GS ekran kartı
BIOS güncel mi?ekstra güç kaynağı gerekir buna dedi taktı güç kaynağını fakat görüntü gelmedi
bilmiyorumGeForce 7300 GS'nin Windows 10 sürücüsü yok maalesef. Ya Windows 8 yükleyip Windows 8 sürücüsünü kuracaksın ya da sürücüleri tek tek kendin deneyip uyumlu varsa arayacaksın.
BIOS güncel mi?
Bilgisayarı yeniden başlatıp BIOS'a gir ve sürümüne bak.bilmiyorum
Saat çok geç oldu teşekkürler bana elinden kadar yardım ettin bi çözümü yok tekrardan bilgisayarcı ya götürücez gibiBilgisayarı yeniden başlatıp BIOS'a gir ve sürümüne bak.
Rica ederim. Pek sonuç elde edemedik ama deneyim oldu diyelim.Saat çok geç oldu teşekkürler bana elinden kadar yardım ettin bi çözümü yok tekrardan bilgisayarcı ya götürücez gibi
bilgisayarcı seni kandırmış anakartına uyar ekran kartısorun işlemci değil zaten anakart
Uymuyor adam yanımda test etti görüntü gelmedi ekran kartı sınırlama koymuşbilgisayarcı seni kandırmış anakartına uyar ekran kartı
Anakart sınırlama koymuş pardonUymuyor adam yanımda test etti görüntü gelmedi ekran kartı sınırlama koymuş