- Konu Sahibi Konu Sahibi
@EFI Shell @ca.s cihazınız bir sırunla karşılaştı diyip yeniden başlattı
@EFI Shell @ca.s gpu kullanımı hala 0 diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunlarda kaç fps veriyor?@EFI Shell @ca.s cihazınız bir sırunla karşılaştı diyip yeniden başlattı
Hangi oyun?
half life minecraft bu ikisine bakabildim ikiside 15 fpsHangi oyun?
Çok düşük. Bence bilgisayarcıya geri götür bu kart çalışmıyor de.half life minecraft bu ikisine bakabildim ikiside 15 fps
geçen hafta pazar götürdüm ekran kartı oyun açmıyo daha iyisini takalım dedim rx 550 takalım dedim anakart desteklemedi bundan iyi de ekran kartı yokmuş elinde bu kaldıÇok düşük. Bence bilgisayarcıya geri götür bu kart çalışmıyor de.
Anakart mı desteklemedi?geçen hafta pazar götürdüm ekran kartı oyun açmıyo daha iyisini takalım dedim rx 550 takalım dedim anakart desteklemedi bundan iyi de ekran kartı yokmuş elinde bu kaldı
hp anakart sınır koymuş yalan değil adam gözümün önünde ekran kartını taktı görüntü gelmediAnakart mı desteklemedi?O nasıl oluyormuş.
Anakart model nedir?hp anakart sınır koymuş yalan değil adam gözümün önünde ekran kartını taktı görüntü gelmedi
bilmiyorum ama sistemin ismi hp pro 3300 series mtAnakart model nedir?
işlemcin neydibilmiyorum ama sistemin ismi hp pro 3300 series mt
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onn-2abf-nvme-ssd-bios-yuklu-1114012878/detay
bu sanırım
i3 2100anakart bu galiba![]()
Buy HP Pro 3300 MT motherboard
Computer Store Berlin Fully functional, used motherboard for Intel processors. Affordable and sustainable second-hand hardware offered by the Computer Storecomputerstoreberlin.de
işlemcin neydi