Windows 10 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL mavi ekran hatası

Reaksiyon skoru
2
Yeni HDD aldım, montajını yaptım. Bir 15-20 dakika sonra GTA V indirmeye başladım birkaç GB indikten sonra mavi ekran verdi (Windows 10 bsod driver_irql_not_less_or_equal (wdf01000.sys)) nasıl düzeltebilirim bilen yardımcı olabilir mi?

Sistem özellikleri;
  • AMD Ryzen 3 3100.
  • 8 GB 3600 MHz RAM.
  • RX550 4 GB.
  • 240 GB SSD.
  • B450mh anakart.

Minidump:https://disk.yandex.com.tr/d/055GUhfmnTqsYA

OneDrive'ı, BlueStacks'i ve MalwareBytes'ı kaldır. Ayrıca Office 2010 varsa onu da kaldır.

Wifi, ses ve ekran kartı sürücülerini güncelle.

MalwareBytes'ı ve Windows Office'i kaldırmamışsın.

Ayrıca Windows 10 sürümün mağara. Temiz kurulumla 20H2'ye geç.
OneDrive'ı, BlueStacks'i ve MalwareBytes'ı kaldır. Ayrıca Office 2010 varsa onu da kaldır.

Wifi, ses ve ekran kartı sürücülerini güncelle.
Nasıl bu sonuçlara ulaştınız?
lm kodunu yazdıktan sonra hangi modüllere dikkat kesildiniz?

Güvenlik, klavye/fare gibi yazılımlar olabilir. BIOS güncelleme, Driver Booster vs. olabilir.
Ezbere mi bakıyorsunuz, anlamadım?
Yani ben lm yazıyorum ve septilyon kadar modül var. Hangisi sys( sistem modülü) hangisi sorunlu olabilecek uygulamaya ait modül diye tek tek bakıyor musunuz? 30 tane falan modül var herhalde.
Nasıl hızlıca tarıyorsunuz?

Ezbere mi bakıyorsunuz, anlamadım?
Yani ben lm yazıyorum ve septilyon kadar modül var. Hangisi sys( sistem modülü) hangisi sorunlu olabilecek uygulamaya ait modül diye tek tek bakıyor musunuz? 30 tane falan modül var herhalde.
Nasıl hızlıca tarıyorsunuz?
Ezbere derken, modüllerin hepsi aklımda.

1615395619558.png

İnsan 100 civarı baktıktan sonra hepsini anlamaya başlıyor.

Ezbere derken, modüllerin hepsi aklımda.

Alıntıyı görüntüle

İnsan 100 civarı baktıktan sonra hepsini anlamaya başlıyor.
Bugün bir tanesine bakayım dedim 30 dakika geçti. Tek tek aradım ama sorun yaşayan kişiyi çözüme ulaştırdım .
Neyse!
Peki incelerken 4 5 tane dmp dosyası atıyorlar. Hepsine tek tek bakmak zorunda mıyız? Hepsi birbirinin aynıysa ?

Bugün bir tanesine bakayım dedim 30 dakika geçti. Tek tek aradım ama sorun yaşayan kişiyi çözüme ulaştırdım .
Neyse!
Peki incelerken 4 5 tane dmp dosyası atıyorlar. Hepsine tek tek bakmak zorunda mıyız? Hepsi birbirinin aynıysa ?
Bakmak zorundasın maalesef.

Geri