mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
SSD'de boş yer var oraya kurup biraz güzelliğe bakmak isterim. Soru başlıkta.
Ekran kartınınkini yüklerken windowsu seçiyoruz. Olabilir.SSD'de boş yer var oraya kurup biraz güzelliğe bakmak isterim. Soru başlıkta.
Windows 8.1 yüklemeye çalışırken ekran kartı dahik hiçbir driver yüklenmedi. Laptop HP 14-CF2001NT.Ekran kartınınkini yüklerken windowsu seçiyoruz. Olabilir.
Windows yüklenirken ekran kartı driverı yüklenmez ki? Sadece ses ve internetin driverı yüklenir.Windows 8.1 yüklemeye çalışırken ekran kartı dahik hiçbir driver yüklenmedi. Laptop HP 14-CF2001NT.
Windows yüklendikten sonra yapmıştım. BU işletim sistemi paketi mi ne öyle bi hata vermişdi. Allah'tan ses şeyini kurmuşdu ama ses de yankılıydı.Windows yüklenirken ekran kartı driverı yüklenmez ki? Sadece ses ve internetin driverı yüklenir.
Yanlış Win sürümlü driver yüklediğin için olabilir. @crazyreign abi yardım et.Windows yüklendikten sonra yapmıştım. BU işletim sistemi paketi mi ne öyle bi hata vermişdi. Allah'tan ses şeyini kurmuşdu ama ses de yankılıydı.
8.1'di normal.Yanlış Win sürümlü driver yüklediğin için olabilir. @crazyreign abi yardım et.
Başlığa cvp veriyorum, çalışabilir ama stabil olmaz. Belki mavi ekran vs verebilir. Belli olmaz.8.1'di normal.
Denemekten zarar olmaz zaten ISO 3 GB falan Bu arada Windows 7 kaç GB yer kaplıyor?Başlığa cvp veriyorum, çalışabilir ama stabil olmaz. Belki mavi ekran vs verebilir. Belli olmaz.
Sen en az 30 yer bırak. Hatta 50 bırakDenemekten zarar olmaz zaten ISO 3 GB falan Bu arada Windows 7 kaç GB yer kaplıyor?