WİNDOWS 10 FORMAT ATAMIYORUM

Eren07

80+
Reaksiyon skoru
79
windows 10 bilgisayarımda format atmaya çalışırken format işlemini başlatıyorum %1 olduğu gibi iptal ediyor formatı format atılamadı diyor nasıl çözerim

ISO dosyasını yanlış formatlamis veya atamamis olabilirsin.

windows 10 bilgisayarımda format atmaya çalışırken format işlemini başlatıyorum %1 olduğu gibi iptal ediyor formatı format atılamadı diyor nasıl çözerim
Neden kendi içerisinden sıfırlama işlemini denemiyorsun ? Kurulum başarı ile bitirilirse tekrar iso dan temiz kurulum yaparsın. Çözülmüş olur

bilgisayardan çok anlamıyorum videoda gördüğümün aynısını yapıyorum format işlemi başlatılır başlatılmaz iptal oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ISO dosyasını yanlış formatlamis veya atamamis olabilirsin.

iso dosyası ne oluyor

bilgisayardan çok anlamıyorum videoda gördüğümün aynısını yapıyorum format işlemi başlatılır başlatılmaz iptal oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iso dosyası ne oluyor
Bu temiz format değil temiz format at, Bilgisayarın yeni ise UEFI format nasıl atılır diye youtube da arat. İSO dosyası İçerisinde yüklemek istediğin Windows sürümünü barındırır, Önce iso yu Rufus programıyla USB belleğe yazdırman gerek, onun da videoları var.

Sandisk usb kullanıyorsan başka bir usb bellek ile dene ve iso'yu rufus ile yazdır.

söylediklerinizden hiçbişey anlamadım usb bellek kullanmıyorum sadece bilgisayarı sıfırlamak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,504
Üyeler
187,689
Son üye
DarkReaper
Geri