Aynisi bendede oluyor hizli baslat sanirsa ondan oluyorAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar daha yeni windows 10 a geçtim cpu çalışması zamanı bilgisayarı kapatınca sıfırlanmıyor mu merak ettim de
orası bendede o saatlerde sanırım fast-boot özelliği için fakat bende oda açık olmaması lazım sorun yoktur merak etmeAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar daha yeni windows 10 a geçtim cpu çalışması zamanı bilgisayarı kapatınca sıfırlanmıyor mu merak ettim de
Tamam teşekkürler bilgisayar biraz yavaşladı da bende bilgisayar kapanmadığı için sanıştımBilgisayar kapandığında tamamen kapanmaz, soft-shutdown gibi bir şey o, fast boot'a hazır olması için öyle oluyor, PC'yi normal şekilde de kapatıp açtığın zaman oradaki sayaç sıfırlanmıyor.
Eğer yeniden başlatırsan sistemi orası sıfırlanır.
Herhangi bir sorun yok, o sayaca takılma.
hızlanması için 20h2 sürümüne güncelleybilirsin windowsu fakat şuan hala deneme aşamasında fakat 1 2 tane şeyi düzeltiyorlarmış tam kararlı sürüm çıkınca güncelleyin gözle görülür şekilde hızlanma oluyorTamam teşekkürler bilgisayar biraz yavaşladı da bende bilgisayar kapanmadığı için sanıştım
sistemim düşük şu an sürümüm ne bilmiyorum tek windows 10 pro kullanıyorum onu biliyorumhızlanması için 20h2 sürümüne güncelleybilirsin windowsu fakat şuan hala deneme aşamasında fakat 1 2 tane şeyi düzeltiyorlarmış tam kararlı sürüm çıkınca güncelleyin gözle görülür şekilde hızlanma oluyor
https://donanimarsivi.com/forum/kon...guencellemesi-hakkinda-duesuencelerim.171653/ istersen burdan bakarak yapabilirsin ben şuan kullanıyorum bir sıkıntısını göremedimsistemim düşük şu an sürümüm ne bilmiyorum tek windows 10 pro kullanıyorum onu biliyorum
Denetim Masası - Donanım ve Ses - Güç Seçenekleri - Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin - Hızlı başlat ayarını kapatınArkadaşlar daha yeni windows 10 a geçtim cpu çalışması zamanı bilgisayarı kapatınca sıfırlanmıyor mu merak ettim de
en iyi cevp olmuş bileR-E-P-O-R-T-L-A-N-D-I-N-I-Z