Neler Yeni

Windows 10 iso dosyası istiyorum

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Mediatore insallah dogru yazmışımdır microsoftun kendi sitesindeki uygulamayla format attım saklanacak hic bir seyi seçtim ama saatlerce ugras sonucu bi baktım butun dosyalar duruyor bu yuzden windows 10 iso dosyasi indiriyorum rufustan yazcam ve formatlayacagim

Existentia

80+ Silver
Mediatore insallah dogru yazmışımdır microsoftun kendi sitesindeki uygulamayla format attım saklanacak hic bir seyi seçtim ama saatlerce ugras sonucu bi baktım butun dosyalar duruyor bu yuzden windows 10 iso dosyasi indiriyorum rufustan yazcam ve formatlayacagim
Aynı uygulamadan usb ile formatı seçerseniz size kendi format usb'si hazırlıyor onunla rahatlıkla format atabilirsiniz 3.parti yerlerden indirmeyin

muskA

80+ Silver

İndirme esnasında flashı takın ve "flasha yaz"gibi bir seçenek olması lazım seçerseniz otomatik yazacak uygun şekilde.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı uygulamadan usb ile formatı seçerseniz size kendi format usb'si hazırlıyor onunla rahatlıkla format atabilirsiniz 3.parti yerlerden indirmeyin
Onu denesem mi yine aynı şey olur mu diye düşündüm uğraşmaya gerek yok Dedim ama ....

Top Bottom