Şaka yapıyorsunuz galibaOrijinal ISO kurup AME Wizard üzerinden ReviOS Playbook'unu kursanıza. Niçin ön ayarlı ISO arıyorsunuz? Playbook yöntemi daha güvenilir, daha güncel ve daha stabil.
Yok.Şaka yapıyorsunuz galiba
Windows'a Nükleer Atıyor onlar. Zaten belirtiyorlar. Defender kapat tüm özellikleri devre dışı bırak diye. Özellikler içinde devre dışı bırakılan temel güvenlikleri de yazmışlar.
Eli değmişken AtlasOS'ye de baksın, deyiver.Bir uzmana söyledim. Test ederse açık var mı yok mu iletirim size. Tarih veremiyorum şimdilik.
Revi OS bakmış iso iken 40 risk 1 yüksek risk ve uzaktan bağlantı görünüyor. Yani bilginiz dışında sizi gözlenebilir durumda tutuyormuş.Eli değmişken AtlasOS'ye de baksın, deyiver.
ISO iken bakmak ne demek? Riskleri paylaşır mısınız?Revi OS bakmış iso iken 40 risk 1 yüksek risk
ReviOS de AtlasOS de açık kaynak. Nasıl paylaşılmamış? Onlarca kişi var inceleyip onay veren.Kodunu paylaşmamış. Playbooktan keylogger, Miner ne çıkacak bilinmez...
İkisini de yerli yabancı çoğu kanaldan takip ettim. Sizin bu dediklerinizi diyen yok. Düşük donanımlı sistemlerde güzel bir alternatif oluyor. Ondan ötürü rica ediyorum, paylaşın bu yüksek (?) riskleri. Keylogger, bitcoin miner (?) vs. şüpheleriniz neye dayanıyor?Revi OS ve Atlas OS radarımıza bile girmesin derim. Günlük kullanıma uygun görünmüyor.
Youtubeda birçok kişi ballandırıp anlatıyor ama daha sitesinde yazan kritik özellikleri okumuyorlar bile.
Hiçbir şey anlamadım bu cümlenizden. Microsoft'un yaptıklarını silmek derken?Bence Microsoft'un yaptığını da sildiklerinde bu tam bir kral çıplak durumu oluyor.
ISO iken bakmak ne demek? Riskleri paylaşır mısınız?
ReviOS de AtlasOS de açık kaynak. Nasıl paylaşılmamış? Onlarca kişi var inceleyip onay veren.
İkisini de yerli yabancı çoğu kanaldan takip ettim. Sizin bu dediklerinizi diyen yok. Düşük donanımlı sistemlerde güzel bir alternatif oluyor. Ondan ötürü rica ediyorum, paylaşın bu yüksek (?) riskleri. Keylogger, bitcoin miner (?) vs. şüpheleriniz neye dayanıyor?
Hiçbir şey anlamadım bu cümlenizden. Microsoft'un yaptıklarını silmek derken?
Buradaki mesajlarımı tamamen okuduğunuzu var sayıyorum. (SPOILER kaldırılan güvenlik kısmını içeriyor.)Bu Revi OS windowsun savunmasını duman etmiş. Bunun Güvenlik Testleri var mı?
Şimdi defenderı kapat uacyi kapat kök yetki ver diyor sonra üzerine yerleşiyor yüksek düzeyde yetki alıyor açık varsa da kendini izole eder diye düşünüyorum. Sonradan defendera ve diğer hizmetlere izin veriyor kurulmasına.*Güvenlik hizmetleri - Sense, SecurityHealthService, WinDefend, WdNisSvc, WdNisDrv, WdBoot, WdFilter, MsSecFlt, , webthreatdefsvc, webthreatdefusersvc, wscsvc,
( Revizyon Aracı aracılığıyla etkinleştirilebilir SgrmAgent )SgrmBroker
Gelişmiş performans için güvenlik özelliklerini değiştirir
( Revizyon Aracı aracılığıyla etkinleştirilebilir )
Defender ve güvenlik hizmetleri
SmartScreen'i devre dışı bırakır
Akıllı Uygulama Kontrolünü devre dışı bırakır
Desteklenen sistemler için Intel TSX etkinleştirildi
Hayalet ve erime azaltımları devre dışı bırakıldı
Sanallaştırma Tabanlı Güvenlik
* yok demişler yıkmış kaleyi
Riskli görüyorum şimdilik. Sadece oyun için düşünüyorsanız olabilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önce trial ya da free vardı diye hatırlıyorum.
Hazır ISO bu. En başından bunları tasvip etmediğimi söyledim. Orijinal ISO'ya AME Wizard'dan tamamen açık kaynak olan .apbx uzantılı Playbook dosyasını kurmayı soruyorum size.Buradaki mesajlarımı tamamen okuduğunuzu var sayıyorum. (SPOILER kaldırılan güvenlik kısmını içeriyor.)
Diğer kısım için İngilizce inceleme sunuyorum.