Hocam attığınız dosya iso değil yalnız. Güncelleştirme dosyası.
.exeden yapabiliyorsa o zaman olabilir. Fakat ben direkt iso dosyası istiyor gibi anladım.Alıntıyı görüntüleburadan indirip usbye iso yazabilir veya isoyu bilgisayara indirebilir.
exe ile indirebilir zaten orjinal olarak kendi sitesinden isoyu.exeden yapabiliyorsa o zaman olabilir. Fakat ben direkt iso dosyası istiyor gibi anladım.
Tamam hocam onu diyorum zaten. exe'den yapabiliyorsa o zaman bilmiyorum. fakat ben direkt link olarak .iso dosyası istiyor gibi anladım ve Exe dosyası üzerinden direkt güncelleştirme yapıyor gibi düşündüm.exe ile indirebilir zaten orjinal olarak kendi sitesinden isoyu
Ne silinmesi. Linke tıklayıp sürüm seç kısmından Windows 10 multi edition ISO'yu seçip ardından dili seçince x32 ve x64 olarak iki tane ISO indirme bağlantısı çıkıyor. Direkt ISO yani exe falan değil. Silinme falan yok.Silindi.
Yorum Silindi hocam.Ne silinmesi. Linke tıklayıp sürüm seç kısmından Windows 10 multi edition ISO'yu seçip ardından dili seçince x32 ve x64 olarak iki tane ISO indirme bağlantısı çıkıyor. Direkt ISO yani exe falan değil. Silinme falan yok.
Hmm tamamdır.Yorum Silindi hocam.