ONBE64TR-062020.WT.rar (4,46 GB) - uploaded.net
the easiest way to backup and share your files with everyone.
uploaded.net
A önermem orjinal kullanmanız yararınıza olur.arkadaşlar orjinal iso home kurduğu için bu isoyu indirsem sıkıntı çıkarırmı?ONBE64TR-062020.WT.rar (4,46 GB) - uploaded.net
the easiest way to backup and share your files with everyone.uploaded.net
kendi sitesindeki iso home kuruyor proya yükseltemiyorum o yüzden açtım konuyuMicrosoft'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.
Buradan orijinal siteden nasıl indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.arkadaşlar orjinal iso home kurduğu için bu isoyu indirsem sıkıntı çıkarırmı?ONBE64TR-062020.WT.rar (4,46 GB) - uploaded.net
pro versiyonu mu?Buradan orijinal siteden nasıl indirebileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Windows 10 Ä°ndir(.iso)
Oyun, program, TRYama ve dahasını indirebileceÄiniz bir site.internettenbilgial.blogspot.com
Sitede şöyle bir not düşüşmüş.pro versiyonu mu?
kardeşim gir microsoftaarkadaşlar orjinal iso home kurduğu için bu isoyu indirsem sıkıntı çıkarırmı?ONBE64TR-062020.WT.rar (4,46 GB) - uploaded.net
kardeşim tamam da pro versiyon mu indiriyorum ben onu soruyorum.kardeşim gir microsofta
Sağ tıklayıp incele de ( F12)
açılan pencerede sağ üstte 3 nokta var ona tıkla
more tools de
network conditions de
sağ alttan select automatically tikini kaldır
firefox android mobile de
sayfayı yenile (F5)
sonra iindirme yeri gelicek
win 7 kullanıyorum şuanAnakartına Home keyi girili o yüzden Pro yükleyemiyorsun format ile.
Eğer Pro iso indirip kurarsan keyin gidecek haberin olsun.
Başlangıca ayarlar yaz ve gir güncelleştirme ve güvenlik yerinde etkinleştirme yeri var.
Eğer oraya key girerseniz Pro olur sürümün sonra normal format atarsan home kurmaz.
home olsa ne farkederAnakartına Home keyi girili o yüzden Pro yükleyemiyorsun format ile.
Eğer Pro iso indirip kurarsan keyin gidecek haberin olsun.
Başlangıca ayarlar yaz ve gir güncelleştirme ve güvenlik yerinde etkinleştirme yeri var.
Eğer oraya key girerseniz Pro olur sürümün sonra normal format atarsan home kurmaz.
Win 7 kullanıyorsan Windows 10 kurulumu yaptın mı hiç?win 7 kullanıyorum şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
home olsa ne farkeder