Neler Yeni

WİNDOWS 10 KURULAMADI HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Yıldız
Selamlar Windows 8.1 den Windows 10 a Geçiş Yapıcaktım Ama Bir Sorunla Karşılaştım Windows 10 Kurulumu İçin 'MediaCreationTool21H1' Kullandım Yani Flash Yoktu Çünkü Her Şey Yolunda Gidiyordu Ama Son Kısımda ükleme Yerine Gelince Mavi Ekran Kısmına %70 Civarına Kadar Yükleyip Masaüstüne Atıyor Ve Windows 10 Kurulamadı Hatasını Alıyorum Sorunu Bilen Varmı UltraISO İle Yapsam Yada Rufusla Olurmu

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Rufusla temiz kurulum yapsanız daha rahat olursunuz. Elinizce imaj ve yazacak cihaz var mı peki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufusla temiz kurulum yapsanız daha rahat olursunuz. Elinizce imaj ve yazacak cihaz var mı peki?
Rufusla Deniycem Teşekkürler Ama Neden Boyle Bir Sorun Cıkarıyor Sizce İzlediğim Videolarda Böyle Bir Şeylerden Bahsedilmiyor 'imaj ve yazacak cihaz var mı peki?' ve bunu anlamadım

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Açıkçası nasıl hata aldığınızı tam bilmediğimden net bir şey açıklayamam size şunu söyleyebilirim, sistem dosyaların kurulumunu yaptıktan sonra reboot yapar, bazen dosyaların kopyalanması sırasında sıkıntılar oluştuğundan reboot sonrası böyle hatalar alabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Yıldız
Açıkçası nasıl hata aldığınızı tam bilmediğimden net bir şey açıklayamam size şunu söyleyebilirim, sistem dosyaların kurulumunu yaptıktan sonra reboot yapar, bazen dosyaların kopyalanması sırasında sıkıntılar oluştuğundan reboot sonrası böyle hatalar alabiliyorsunuz.
Tamamdır Rufusla Deniycem İnş Olur Gına Geldi Çünkü Artık Sabahtan Beri Uğrasııyorum

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Rufusla Deniycem Teşekkürler Ama Neden Boyle Bir Sorun Cıkarıyor Sizce İzlediğim Videolarda Böyle Bir Şeylerden Bahsedilmiyor 'imaj ve yazacak cihaz var mı peki?' ve bunu anlamadım
Hocam normalde Rufus ile kurulum için flasha iso uzantılı dosyalar yazıyorsunuz. Ekstra bilgisayarınız yoksa yazamazsınız onu sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır Rufusla Deniycem İnş Olur Gına Geldi Çünkü Artık Sabahtan Beri Uğrasııyorum
Allah kolaylık versin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Yıldız
Hocam normalde Rufus ile kurulum için flasha iso uzantılı dosyalar yazıyorsunuz. Ekstra bilgisayarınız yoksa yazamazsınız onu sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah kolaylık versin :)
Başka Pc Yok
Nasıl Olucak UltraISO İle Olmazmı

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Selamlar Windows 8.1 den Windows 10 a Geçiş Yapıcaktım Ama Bir Sorunla Karşılaştım Windows 10 Kurulumu İçin 'MediaCreationTool21H1' Kullandım Yani Flash Yoktu Çünkü Her Şey Yolunda Gidiyordu Ama Son Kısımda ükleme Yerine Gelince Mavi Ekran Kısmına %70 Civarına Kadar Yükleyip Masaüstüne Atıyor Ve Windows 10 Kurulamadı Hatasını Alıyorum Sorunu Bilen Varmı UltraISO İle Yapsam Yada Rufusla Olurmu
Ben Windows 7'den geçerken oluyordu, baya bir şey denedim ama olmayınca temiz kurulum yaptım direkt uğraşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerim Yıldız
Sorun bu

Ekler

• resim_2021-08-29_231527.png
    resim_2021-08-29_231527.png
    3.5 KB · Hit: 57

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan

Senle aynı şeyi yaşayanlar Rufus ile temiz kurulum yapmış. Bir internet kafede veya tanıdığında Windows 10 isosu indirip flasha atıp temiz kurulum yapmalısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,625
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom