Windows 10 Lisans

Alperenc25

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Arkadalkar merhaba yeni almış olduğum windows 10 pro keyini girmeyte çalıştığımda şu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Key dolayısıyla da olabilir sunucuyla alakalı bir hata da olabilir diyorlar. Ona göre iade edeceğim belki daha önce başına gelmiş olan vardır.
sa.webp

kazık yemiş olma ihtimalin var yanlış yazmış olabilirmisin ?

Arkadalkar merhaba yeni almış olduğum windows 10 pro keyini girmeyte çalıştığımda şu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Key dolayısıyla da olabilir sunucuyla alakalı bir hata da olabilir diyorlar. Ona göre iade edeceğim belki daha önce başına gelmiş olan vardır. Alıntıyı görüntüle
Aldığınız yer ile iletişime geçmeniz en sağlıklı olanı

Aldığınız yerle iletişime geçin hocam. Bende de oem aldığımda olmuştu yeni göndermişlerdi

Aldığınız yere yazarsanız yeni anahtar verirler.

Arkadalkar merhaba yeni almış olduğum windows 10 pro keyini girmeyte çalıştığımda şu hatayı alıyorum bilgisi olan var mı? Key dolayısıyla da olabilir sunucuyla alakalı bir hata da olabilir diyorlar. Ona göre iade edeceğim belki daha önce başına gelmiş olan vardır. Alıntıyı görüntüle
Key bozuk. Adamlara yazın yenisini gönderiyorlar.

B
Bir de kendin yazarak dene olmazsa kazık yemişsindir.

dc: OK BOOMER#8793 gel verim ben sana anahtar

Geri