Neler Yeni

Windows 10 masaüstü gelmiyor

alitoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali KONYALI
Öncelikle merhabalar. Ben Lenovo 82C700AFTX laptop kullanıcısıyım ve yaklaşık 4 aydır bu sorun başıma bela oldu. Windows 10 kuruyorum pc çok stabil bi şekilde çalışıyor ama haftalar geçtikten sonra pc yi bi açıyorum masaüstü gelmiyor sipsiyah bi ekran ve sadece mouse imleci geliyor. Cihazı garantiye gönderdim anakartı değiştirmişler sözde ama faydası olmadı. Bazen 30 dakika falan bekleyince geliyo bazen hiç gelmiyor.Vallaha bıktım bu sorundan makineyi lenovo fabrikasının önünde parçalayıveresim geliyor kalıcı çözümü bilen varsa yazabilir mi lütfen.Çözen olursa çok büyük dualar alacak:)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Öncelikle merhabalar. Ben Lenovo 82C700AFTX laptop kullanıcısıyım ve yaklaşık 4 aydır bu sorun başıma bela oldu. Windows 10 kuruyorum pc çok stabil bi şekilde çalışıyor ama haftalar geçtikten sonra pc yi bi açıyorum masaüstü gelmiyor sipsiyah bi ekran ve sadece mouse imleci geliyor. Cihazı garantiye gönderdim anakartı değiştirmişler sözde ama faydası olmadı. Bazen 30 dakika falan bekleyince geliyo bazen hiç gelmiyor.Vallaha bıktım bu sorundan makineyi lenovo fabrikasının önünde parçalayıveresim geliyor kalıcı çözümü bilen varsa yazabilir mi lütfen.Çözen olursa çok büyük dualar alacak:)
SSD veya HDD'de bir sorun olabilir mi? Anakart yerine onları değiştirmeleri gerekiyor olabilir bence.

alitoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali KONYALI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD veya HDD'de bir sorun olabilir mi? Anakart yerine onları değiştirmeleri gerekiyor olabilir bence.
bilmiyorum ki hocam m. 2 ssd için önerebileceğiniz test programı var mı anakart dediysede komple set halinde değişmiş de olabilir diye tahmin ediyorum

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
" Windows + Ctrl + Shift + B " Yapın Aynı Anda Grafik Sürücülerini Yenileyecektir ve Muhtemelen Sorun Çözülecektir :)

• Beğen
Reaksiyonlar: java

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler