Windows 10 mavi ekran hatası

Alisen

80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce yeni bir pc topladım 1 ay boyunca sorunsuz kullandıktan sonra oyunda olmadığım süreçte pc mavi ekran hatası vermeye başladı.RAM testi yaptım ekran kartı driverını kaldırıp tekrar yükledim ama hiçbir fayda etmedi ve sonunda format attım fakat yine mavi ekran alıyorum.Mavi ekran hata kodları da sürekli farklı yardımcı olabilecek var mı?

@Vesemir @MisakiTaro

@Vesemir @MisakiTaro

DDU ile ekran kartı driverlarınızı silip tekrar güncel WHQL driverları yükleyin. Ardından çipsetinizi ve ses driverlarınızı güncelleyin. Son olarak Sys onarımı yapın ve yapma şansınız var ise BIOS güncelleyin.

DDU ile ekran kartı driverlarınızı silip tekrar güncel WHQL driverları yükleyin. Ardından çipsetinizi ve ses driverlarınızı güncelleyin. Son olarak Sys onarımı yapın ve yapma şansınız var ise BIOS güncelleyin.

Dediklerinizin hepsini yaptım BIOS'um zaten güncel inşallah tekrar olmaz , ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.

Dediklerinizin hepsini yaptım BIOS'um zaten güncel inşallah tekrar olmaz , ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
Rica ederim. Eğer tekrar olursa beni etiketleyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,209
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri