Neler Yeni

Windows 10 mu yoksa windows 11 mi?

vearel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Varlı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Herkese merhaba. Sizce win 10 mu yoksa win 11 mi daha iyi? Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Herkese merhaba. Sizce win 10 mu yoksa win 11 mi daha iyi? Nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.
Knk win 10 dan 11 e geçtim müqq aharlar fln sağ tık yaptıgında çıkan yer fln hızlı başlat ve uygulamada koşeler yuvarlak gibi çok ii indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 Kullanın 11 henüz tam oturmadı 2022 gibi veya aralık ayında (2021) çok rahat geçersiniz.
Knk bence çok güzel

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Knk bence çok güzel
Güzel hoş ama hayla sorunlu 11.

Bakın biri 11 yüzünden hatayla karşılaşıyor.

1637405837252.png

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Windows 11'den memnunum. Kullanım şeklime göre bir sorunu yok. Laptop kullanıyorum, oluşan FPS droplar azaldı. Tek sorunu, dosyayı başka bir uygulamaya görev çubuğundan sürükleyemiyorum.
Oyun açısından sadece Genshin Impact ve Osu!, arada Cs:Go oynayan biriyim, . Pek ağır oyunlar olduğu söylenemez.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Ben de cıktıgından ıtıbaren kullanıyorum.Hıc sorun olmadı onemlı sorunlarada zaten bır kac guncelleme geldı su an gayet stabıl calısıyor.Tavsıye ederım en azından dene sonra wın10 donersın cok dosyan yoksa.Oynadıgım oyunlarda bunlar hıc bırınde sorun olmadı.

Ekler

• fefefefe.png
    fefefefe.png
    171.4 KB · Hit: 79

vearel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Varlı
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Ben de cıktıgından ıtıbaren kullanıyorum.Hıc sorun olmadı onemlı sorunlarada zaten bır kac guncelleme geldı su an gayet stabıl calısıyor.Tavsıye ederım en azından dene sonra wın10 donersın cok dosyan yoksa.Oynadıgım oyunlarda bunlar hıc bırınde sorun olmadı.
yarın bilgisayarım geliyor o zaman denerim

Top Bottom