Neler Yeni

Windows 10 mu yoksa Windows 11 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Soru başlıkta
Ayrıca Win 11 de hatalar vs var deniliyor ?

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
win11 kullanmanın manası yok şuan ikisi de aynı taban win10 kullan bence win11 eskiden tpm ve secure boot istemiyordu şimdi zorunlu yaptılar yeni güncellemeyle fps 3-5 düşürüyor. bir şey değil ama yine de win10 daha iyi seçenek gibi. win11 sürekli güncelleme alıyor bir şeyler deniyorlar.
win10 ve win11 programları aynı zaten fark yok görünmüm vs saymazsak

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kerem
win11 kullanmanın manası yok şuan ikisi de aynı taban win10 kullan bence win11 eskiden tpm ve secure boot istemiyordu şimdi zorunlu yaptılar yeni güncellemeyle fps 3-5 düşürüyor. bir şey değil ama yine de win10 daha iyi seçenek gibiwin10 ve win11 programları aynı zaten fark yok görünmüm vs saymazsak
FPS düşürmesi sistemden sisteme olabilir, ona lafım yok da..
Windows 11 çıktığından beri TPM 2.0 / Secure Boot gerektiriyordu. Verdiğiniz bilgi yanlış.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
FPS düşürmesi sistemden sisteme olabilir, ona lafım yok da..
Windows 11 çıktığından beri TPM 2.0 / Secure Boot gerektiriyordu. Verdiğiniz bilgi yanlış.
yok ilk çıktığında beta ve ilk sürümler benim birinci nesil i5 bile geçebiliyordu yanlış bilgi değil hatta secure boot özelliği dahi yok. youtube bakarsan windows 10dan bile 1-2 fps fazla veren ilk sürümleri görürsün herkes kıyaslama videosu çekti. sonraki güncelleme yayınlandı ve eski işlemcilerin desteği olmadığı belirtildi hatta desteklenen işlemcide bile uyumsuz sorunu yaşadığını söyliyenler oldu. şuan bile en son haberde artık yeni güncellemeyle tamamentpm ve secure bootsuz geçişlerin engelleneceği yazıyordu haber doğruyla secure bootsuz geçilmiyecek artık açık bulup geçemiyecekler. secure bootsuz isolar var ama güncelleme yapınca uyarıyla karşılaşıyorlardı sanırım onunla ilgili haber var link bulursam atarım

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,231
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Windows 11 bende şuan çok stabil, geçtiğime memnunum. Çeşitli sorunlar vs yaşayan temiz kurulum yapsın.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Windows 11.

Sebebini anlatmaya gerek yok bence. Artık ilki gibi uygulamalarla olduğu sıkıntılar falan kalmadı. Cillop gibi şu an.

Şu an bilgisayarımda tek yaşadığım sorun VALORANT'ta arada sırada mouse hareket edebilmesine rağmen mouse1-2 tuşları işlemiyor ona uyuz oluyorum ama o W11'den kaynaklı mı ondan emin bile değilim (3 kez mouse değiştirdim, 1 kez format attım)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Soru başlıkta
Ayrıca Win 11 de hatalar vs var deniliyor ?
fps de sıkıntı yaşamadım neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum tasarımı ve ergonomikliği çok iyi sorun sıkıntı yaşamadım hiç daha sadece 3 4 gündür ufak problemlerim var onlarda ne ile ilgili bulamadım daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps de sıkıntı yaşamadım neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum tasarımı ve ergonomikliği çok iyi sorun sıkıntı yaşamadım hiç daha sadece 3 4 gündür ufak problemlerim var onlarda ne ile ilgili bulamadım daha
Microsoft Win 11 için acele etmiş herhalde ?

Top Bottom