Windows 10 nasıl format atılır?

fatyH

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
269
Daha önce format atmıştım ama windowsu silmemişti onun üstüne bi windows kurmuştu şimdide formatlamak istiyorum ama windowsu silmek istiyorum nasıl yapabilirim?

Daha önce format atmıştım ama windowsu silmemişti onun üstüne bi windows kurmuştu şimdide formatlamak istiyorum ama windowsu silmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Format atarken Orda SSD gb leri falan yazıyor onlara sil diceksin

peki formatı nasıl atıcam
İşte onu yapıcaksın ordaki windowsu kurdugun ssd yada hdd neyse ona sil diceksin hem windowsu baştan kurcan hemde formatlicaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Flash belleginde windowsu kurdun dimi biosa gelceksin boot menuden uefi olan flash belli seççeksin windowsu kurcaksın baştan orda ssd nin gb leri falan var ona basıp sil diceksin ne varsa sonra ileri diceksin windowsu baştan kurcak pc yi formatlicak

Youtubede videoları var zaten bir sürü

İşte onu yapıcaksın ordaki windowsu kurdugun ssd yada HDD neyse ona sil diceksin hem windowsu baştan kurcan hemde formatlicaksın

Flash belleginde windowsu kurdun dimi biosa gelceksin boot menuden uefi olan flash belli seççeksin windowsu kurcaksın baştan orda ssd nin gb leri falan var ona basıp sil diceksin ne varsa sonra ileri diceksin windowsu baştan kurcak PC yi formatlicak

Youtubede videoları var zaten bir sürü
ben youtube dan baktım adam ayarlardan, kurtarma'dan yapıyordu
Adsız.png

Geri