MOON_MVR
80+ Bronze
Dostlarım selam bir önceki konularımdan da bilirsiniz sorunlu bir windows 10 işletim sistemine sahiptim gerek benim kullanım tarzım olsun (pc yi çok fazla zorlarım işlem konusunda) ,gerek hıza olan takıntım, gerek render olayları, gerek oyunlarda alt tab atarken işletim sistemi çökmesi ve son damlayı atan güncelleme sırasında sürekli pc kendisini başa sarıp sarıp duruyor ve bi türlü sevdiğimin H22 Sürümüne güncelleyemiyorum. Bir şekilde hiç bir driver gitmeden, programlarım silinmeden, hiç bir exe mi kaybetmeden 11 e nasıl geçiş yapabilirim? şu an kullandığım bazı exe ler artık piyasada yok veya kendim modladığım exe ler onlar giderse pc den istediğimi alamama atiyim çöpe aynı şey gibi düşününün. Keza driver konusunda da donanım ve bios ayarımda da kayıp olmaması gerekiyor.
Hani normalde geçmem 11 e 10 seviyorum fakat gerek hani artık desteğinin sönecek olması olsun gerek de beni tatmin edememesi olsun herşeyi geçtim sıvı soğutmamı bile düzgün çalıştıramaması gerçekten canımı sıktı. İşletim sisteminden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun diyecek olursanız birebir özellikte 2. kasa var kız arkadaşımın kullandığı onunki 11 benim ki 10 tek fark bu ve o hiç bir sorun yaşamıyor.
Hani normalde geçmem 11 e 10 seviyorum fakat gerek hani artık desteğinin sönecek olması olsun gerek de beni tatmin edememesi olsun herşeyi geçtim sıvı soğutmamı bile düzgün çalıştıramaması gerçekten canımı sıktı. İşletim sisteminden kaynaklı olduğunu nereden biliyorsun diyecek olursanız birebir özellikte 2. kasa var kız arkadaşımın kullandığı onunki 11 benim ki 10 tek fark bu ve o hiç bir sorun yaşamıyor.