dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Bu arada flaşa istediğin kadar iso atabilirsin. Boot ekranında seçip istedğini kurabiliyorsun. Mükemmel bir program.Ok teşekkür ederim.
Bu arada flaşa istediğin kadar iso atabilirsin. Boot ekranında seçip istedğini kurabiliyorsun. Mükemmel bir program.Ok teşekkür ederim.
Flash 4 gb zatenBu arada flaşa istediğin kadar iso atabilirsin. Boot ekranında seçip istedğini kurabiliyorsun. Mükemmel bir program.
BaşarılıBu arada flaşa istediğin kadar iso atabilirsin. Boot ekranında seçip istedğini kurabiliyorsun. Mükemmel bir program.
Ventoy adamdır.Flash 4 gb zaten
Neyse usbden boot edeceğim kapattım bb.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başarılı
Alıntıyı görüntüle
Ventoy güzel program ama bu Windows sürümü pek olmamış.Ventoy adamdır.
Benim kullandığımı atayım 8.1 den geçtim onun hızında.Vemtpy güzel program ama bu Windows sürümü pek olmamış.
Evet çok hızlı ama benlik değil.
Şuan win 8.1 yükleyeceğim.
Ventoy güzel program ama bu Windows sürümü pek olmamış.
Evet çok hızlı ama benlik değil.
Şuan win 8.1 yükleyeceğim.
Yok ya orjinal kullanacağım.Benim kullandığımı atayım 8.1 den geçtim onun hızında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final
Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final Güncellenme tarihi: 23.12.2023 ARALIK | Link güncellemesi Tam Güncel! | Uefi/Legacy | Hız Optimizasyonu | .NetFrameWork 3.5 / 4.8 DirectPlay Etkin | Startisback Başlat Menüsü | MS_Office 2016 | WinRAR | Microsoft C++ paketlerinin tamamı ilaveli! Hakkında?...www.tnctr.com
O boyutta yok galiba. Varsa modlu vardır bi bakayım.Yok ya orjinal kullanacağım.
Usb belleğim 3,72 gb,bu boyutta win 8.1 varmı ?
Esikden 3,69 gibi birşeydi şuan 3,98'e çıkmış.O boyutta yok galiba. Varsa modlu vardır bi bakayım.
Esikden 3,69 gibi birşeydi şuan 3,98'e çıkmış.