Gereksiz olur, son kullanıcı için saçma bir seçenek.Windows 10 Pro key aldim internette satılanlardan gelen keyi girdim enterprise gelmiş sorun olur mu?
Kullanımda sorun oluşturur mu ? @keremcnsz24Gereksiz olur, son kullanıcı için saçma bir seçenek.
Aldığınız yere bildirip Pro ya da Home isteyin.
İstedim bir kod daha verdiler bu kodu nasil kullanabilirim sifirdan windows mu kurmam gerekiyor @keremcnsz24 @FightForHonor @epica59Gereksiz olur, son kullanıcı için saçma bir seçenek.
Aldığınız yere bildirip Pro ya da Home isteyin.
Etkinleştirme yerine o kodu gir pro olsunİstedim bir kod daha verdiler bu kodu nasil kullanabilirim sifirdan windows mu kurmam gerekiyor @keremcnsz24 @FightForHonor @epica59
Hali hazırda enterprise yazili tekrar oradan girersem sorun olmaz değip miEtkinleştirme yerine o kodu gir pro olsun
Etkinleştirme yerine o kodu gir pro olsun
Enterprise daha çok özelliğe sahip proya geçmene gerek yok win 10 proya göre daha güvenli diye biliyorumHali hazırda enterprise yazili tekrar oradan girersem sorun olmaz değip mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@keremcnsz24 neden geçmemi önerdiEnterprise daha çok özelliğe sahip proya geçmene gerek yok win 10 proya göre daha güvenli diye biliyorum
Pc yi daha az yoruyor o yüzden olabilir daha çok özellik=daha çok işlem=daha çok kaynak kullanımı@keremcnsz24 neden geçmemi önerdi
Denemekten zarar gelmezpeki attığım yerden değiştirebilir miyim