Süresiz oluyor eğer ucuza kapatmak istersen internette satılanlar var ama kodun çalışmama ihtimali var bunu bil. Yoksa direkt kendi sitesinden de alabilirsin ama pahalı oluyorretail mi yoksa OEM mi almalıyım? alınan kodlar süreli mi yoksa süresiz mi?
ben sağlamlisans.com dan alacaktım win10 pro key. bunun 2 tipi var retail ve OEM. OEM anakarta gömülüyor. retail anakartı değiştirince başka bilgisayarda da kullanılabiliyor. farkı o . arkadaşım bu siteden aldı aktifleştirdi sorun yok dedi. ama süreli mi süresiz mi ve hangi retail mi OEM mi almak mantıklı onun için konu açmıştım. Retail key 60TL, OEM key 80TL.Süresiz oluyor eğer ucuza kapatmak istersen internette satılanlar var ama kodun çalışmama ihtimali var bunu bil. Yoksa direkt kendi sitesinden de alabilirsin ama pahalı oluyor
sağlamlisans sitesi güvenilir mi? bide retail mi OEM mi?gittigidiyorda satılıyor. ordan alabilirsiniz.
OEM alırdım ben olsamben sağlamlisans.com dan alacaktım win10 pro key. bunun 2 tipi var retail ve OEM. OEM anakarta gömülüyor. retail anakartı değiştirince başka bilgisayarda da kullanılabiliyor. farkı o . arkadaşım bu siteden aldı aktifleştirdi sorun yok dedi. ama süreli mi süresiz mi ve hangi retail mi OEM mi almak mantıklı onun için konu açmıştım. Retail key 60TL, OEM key 80TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağlamlisans sitesi güvenilir mi? bide retail mi OEM mi?
anladım aga işte seninkinde OEM key var galiba. bide retail denilen var. istediğin bilgisayarda yazıp etkinleştirip kullanabildiğin ve 1 bilgisayarı çalıştıran kod. bide bu kodların belli süresi var mı yani belli süreden sonra kayboluyor mu? onu merak ediyorum süreli kod mu yani bunlar?Ben 2 kez jetlisans sitesinden aldım bir sorun yaşamdım anakarta işleniyor.
anladım Retail key daha iyi gibi sanki ama. OEM anakarta gömülüyormuş bir neviOEM alırdım ben olsam
benimde bilgisayarım OEM key ile etkinleştirilmiş
sağlamlisansı duymadım. bende gittigidiyordan alın.
İşte o yüzden OEM daha mantıklı bence.anladım aga işte seninkinde OEM key var galiba. bide retail denilen var. istediğin bilgisayarda yazıp etkinleştirip kullanabildiğin ve 1 bilgisayarı çalıştıran kod. bide bu kodların belli süresi var mı yani belli süreden sonra kayboluyor mu? onu merak ediyorum süreli kod mu yani bunlar?
anladım Retail key daha iyi gibi sanki ama. OEM anakarta gömülüyormuş bir nevi
sağlamlisans.com da 79.90TLİşte o yüzden OEM daha mantıklı bence.
ucuzda zaten.
sağlamlisansı duymadım. bence gittgidiyordan alın bir yakınınız sağlamlisanstan almadıysa.sağlamlisans.com da 79.90TL
Bana sanki OEM daha sıkıntısız gibi geldi başkasının eline geçerse kullanabilmesi imkansız, bildiğim kadarıyla bir süresi yok kodların.anladım aga işte seninkinde OEM key var galiba. bide retail denilen var. istediğin bilgisayarda yazıp etkinleştirip kullanabildiğin ve 1 bilgisayarı çalıştıran kod. bide bu kodların belli süresi var mı yani belli süreden sonra kayboluyor mu? onu merak ediyorum süreli kod mu yani bunlar?
anladım Retail key daha iyi gibi sanki ama. OEM anakarta gömülüyormuş bir nevi