Neler Yeni

Windows 10 Retail key

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
5dk çok az ama okadar hızlı olamam ki neyse boşverin kalsın
yani bilemeyiz bakarsın1 gün sürer ama windows keylere gore cok cabuk bloke olurlar anlamında..
cunku microsoftun ana gelir grubu bu alan dır.
en son patlayacak keylet home sürümdur, cunku bireysel gruptan fazla bir beklentisi yok bill amcanın.. 😁

EY PRO TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Yılmaz
Bastan baslayalım;
Retail key:
Yaptınız mı bilmiyorum(0 dan anlatayım)
Formattan sonra ofis19 hangi sürümse (pro,proplus) o isoyu indirin, oradan keyinizi girerek kurulumu yapın, kurulum sonrası etkinleştirme isteyecek.
Etkinleştirmede TELEFON İLE ETKİNLEŞTİRME seçin.
Microsoft etkinleştirmeyi arayıp OFİS ETKİNLEŞTİRME seçerek, gerekli adımları uygulayın.
Sizden telefonla key etkinleştirme sayfasında gruplar halinde kodlar var, onları tuşlamamı isteyecek.
Key kabul olusa size ONAY KİMLİĞİ verecek onları pc ye girerek etkinleştireceksiniz.
DAHA SONRAKİ FORMAT SONRASI KURULUMDA KEYİ GİRİNCE “İNTERNET İLE ETKİNLEŞTİR” seçerek 10sn de etkinleştirir.
Donanımdegiştirmediğin sürece böyle, donanım degiştirirsen, yukarıdaki adımlar ofis/windows aynı sekilde…

Mak key:
Bunun için her zaman isonun VL sürümünü kurmalısınız.
BU HER ZAMAN MANUEL ETKİNLEŞTİRİLİR
telefonla etkinleştirme kodları ve Microsoft tan alınan “onay kimliğini” YEDEKLEYİN!!
Formattan sonra girerek etkinleştirirsiniz
Her zaman Microsoft aramanıza gerek kalmaz..
Hocam burda formattan sonra çalışır demişsinizde bu keyler herzaman kullanılabilir mi oluyor

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
Hocam burda formattan sonra çalışır demişsinizde bu keyler herzaman kullanılabilir mi oluyor
1 kere kurup etkinleştirince, diger formatlarda evet..Amam mutlaka 1 kereye mahsus microsoft aranarak manuel etkinleştirme ile microsoft sunuculara windows, office tanıtılması gerek.Diger formatlarda (donanım degişmedigi sürece) etkinleştirmede sıkıntı yasamazsınız..

EY PRO TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Yılmaz
1 kere kurup etkinleştirince, diger formatlarda evet..Amam mutlaka 1 kereye mahsus microsoft aranarak manuel etkinleştirme ile microsoft sunuculara windows, office tanıtılması gerek.Diger formatlarda (donanım degişmedigi sürece) etkinleştirmede sıkıntı yasamazsınız..
Hocam bir sorum daha olcaktı. Bu keylerin etkinleştirme süresi varmı. Ben geçen format atmıştım internetten etkinleştir dedim oldu. Peki diyeliimdi 1sene sonra bir daha kullanabilecekmiyim

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
snop02
Hocam bir sorum daha olcaktı. Bu keylerin etkinleştirme süresi varmı. Ben geçen format atmıştım internetten etkinleştir dedim oldu. Peki diyeliimdi 1sene sonra bir daha kullanabilecekmiyim
2010 civarından beri böyle kullanıyoruz ztn.
Anakart degiştirmediğin sürece 10/11 de ömürboyu.( yeni vindowsta yükseltme verirmi bilemem)
Key girmesen de formatta oto etkinleştirir

Top Bottom