Trendyol Hepsiburadapcyi yeni formatladım etkinleştirme istiyor itnernette dolaşan bedava etkinleştirmeleri yapmak istemiyorum orijinal ve güvenilir satan yerler var mı ? yardımlar için teşekkürler
Sağlamlisans'tan alabilirsin.pcyi yeni formatladım etkinleştirme istiyor itnernette dolaşan bedava etkinleştirmeleri yapmak istemiyorum orijinal ve güvenilir satan yerler var mı ? yardımlar için teşekkürler
Daha geçen hafta trendyoldan 8 liraya aldım. 5dk içinde gönderdiler. Girdim,kullanıyorum hiçbir sorun yok.Güncellemeleri vs. kontrol ediyor. her şey düzgün oradan alabilirsin.pcyi yeni formatladım etkinleştirme istiyor itnernette dolaşan bedava etkinleştirmeleri yapmak istemiyorum orijinal ve güvenilir satan yerler var mı ? yardımlar için teşekkürler
Hocam sana zahmet link atabilir misinDaha geçen hafta trendyoldan 8 liraya aldım. 5dk içinde gönderdiler. Girdim,kullanıyorum hiçbir sorun yok.Güncellemeleri vs. kontrol ediyor. her şey düzgün oradan alabilirsin.
hocam 8 tl ye kek yok sen nasıl key buldunDaha geçen hafta trendyoldan 8 liraya aldım. 5dk içinde gönderdiler. Girdim,kullanıyorum hiçbir sorun yok.Güncellemeleri vs. kontrol ediyor. her şey düzgün oradan alabilirsin.
Hocam sana zahmet link atabilir misin
hocam valla 28 civarıydı. 20 tl indirim geldi 8 liraya aldım. Şimdi 107 tl olmuşhocam 8 tl ye kek yok sen nasıl key buldun
Microsoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bunu almıştım anahtarcım bilişim hizmetleri adlı satıcıdan.
windows 10 pro halinin linki burada: https://www.trendyol.com/microsoft/...-p-832547957?boutiqueId=61&merchantId=1042123 (OEM) key haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam valla 28 civarıydı. 20 tl indirim geldi 8 liraya aldım. Şimdi 107 tl olmuş
yapacak bişey yok hocam mecbur alcazMicrosoft Windows 11 Pro Key 64 Bit & 32 Bit Uyumlu Dijital Anahtar Fiyatı - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro 32&64 Bit Uyumlu Dijital Lisans Anahtarı Key WIN11PR0 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam bunu almıştım anahtarcım bilişim hizmetleri adlı satıcıdan.
windows 10 pro halinin linki burada: https://www.trendyol.com/microsoft/...-p-832547957?boutiqueId=61&merchantId=1042123 (OEM) key haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam valla 28 civarıydı. 20 tl indirim geldi 8 liraya aldım. Şimdi 107 tl olmuş
itemsatış 10 tl ben bedava yaptım kendimde bilmiyom nasıl yaptıgımıpcyi yeni formatladım etkinleştirme istiyor itnernette dolaşan bedava etkinleştirmeleri yapmak istemiyorum orijinal ve güvenilir satan yerler var mı ? yardımlar için teşekkürler
bu tarz sitelere güvenesim pek gelmiyor valla 170 tl biraz kazık ama yapacak bişey yojitemsatış 10 tl ben bedava yaptım kendimde bilmiyom nasıl yaptıgımı
hocam tavsiyem biraz beklemeniz. Bu keyler hep indirime giriyor biraz sabredin ürünü favorilerinize ekleyin.bu tarz sitelere güvenesim pek gelmiyor valla 170 tl biraz kazık ama yapacak bişey yoj
Bencede ben bu saatlerde 170 tl'ye aldım sabah 40 tl olmuştu .hocam tavsiyem biraz beklemeniz. Bu keyler hep indirime giriyor biraz sabredin ürünü favorilerinize ekleyin.