Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmadan önce bir sürü şey denedim onu belirtmek isterim. DxDiag'a girdiğimde ses kısmında cihaz ve sürücüler yerinde hiçbir bilgi yazmıyor. Driver Boostar'la güncelleme yaptım. Driver pack solution denedim ama bir türlü düzelmedi. Hizmetler kısmında da Windows Ses'e sağ tıklayıp başlat diyorum Windows yerel bilgisayar üzerindeki Windows ses hizmetini başlatamadı. Hata 0x80070005: erişim engellendi diye hata alıyorum. Dün sabah bilgisayarı açtığımda karşılaştım bu sorunla sağ altta ses simgesinde çarpı vardı daha ondan önceki akşam hiçbir şey yoktu ne oldu da birden böyle çalışmamaya başladı.Bilgisayarın kendi ses kartına bir şey olduğunu düşünüyorum. Ha bir de konuyla alakalı olabilir güncelleştirmeler bölümünde X64 Tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1909 2020-01 Güncelleştirmesi (KB4497165) Durum: Bekleyen indirme güncelleştirmeler indirilmeye hazır yazıyor. İndir diyorum sonra Durum: Bekleyen indirme diye kalıyor, ilerlemiyor acaba bu güncellemeyle mi alakalı? Yardımcı olursanız sevinirim.