Windows 10 Uyku Modundan Uyanmıyor

Demin bir güncelleme gelmişti yaptım fakat sıkıntı devam ediyo :)

Büyük güncellemeleri bekleyin, ufak güncellemeler genelde güvenlik ve internet ağı üzerinedir. Büyük güncelleme olsaydı haberim olurdu :).

Aynı sorun bendede var şu ana kadar normal zannediyordum
Bende takıntı var bu gibi şeylere çok kullandığımdan değil yada power tuşuna basmak çok zor değil fakat takıntı :D
Büyük güncellemeleri bekleyin, ufak güncellemeler genelde güvenlik ve internet ağı üzerinedir. Büyük güncelleme olsaydı haberim olurdu :).
Teşekkür ederim :)

biostan söylenen ayar bilgisayar kapanınca usb ye akım vermekten fazlası değildir. aygıt yöneticisi çözemediyse cmd yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıylaşu kodların bitmesini bekleyip yeniden başlatarak dene bunlar da çözmezse temiz kurulum çözecek gibi artık
dism /online /cleanup-image /scanhealth
dism /online /cleanup-image /checkhealth
dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth

biostan söylenen ayar bilgisayar kapanınca usb ye akım vermekten fazlası değildir. aygıt yöneticisi çözemediyse cmd yi yönetici olarak çalıştırıp sırasıylaşu kodların bitmesini bekleyip yeniden başlatarak dene bunlar da çözmezse temiz kurulum çözecek gibi artık
dism /online /cleanup-image /scanhealth
dism /online /cleanup-image /checkhealth
dism.exe /online /cleanup-image /restorehealth
Sipariş ettiğim pc bu pazartesi elime ulaşmıştı kurulumu yapalı daha 2 gün oluyo yani temiz kurulum çözer mi bilmiyorum ama cmd den dediğiniz kodları deneyeceğim. İlgin için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,732
Üyeler
186,529
Son üye
kadswad
Geri