KınalıKeçi
80+
En iyisi Win10 Ghost Spectre Custom isoları ama gizlilik konusunda paronayak değilseniz. Şahsen 3 yıldır kullanmaktayım.
W10Oyun açısından hangisi daha iyi olur..
Windows 11 ölü.win11 23h3 sürüm var bi sıkıntı yok şimdilik tek sıkıntı biraz fazla ram kullanıyo bide win10alışmışken biraz sürüyo win11e alışmak
olur öyle şeyler dert etmeWindows 11 ölü.
Ben 11 pro kullanıyorum kısmi yayıncı ve ağır oyuncuyum. Herhangi bi problem de yaşamadım. Laptopumda da 10 pro kullanmıştım çokda memnun kalmıştım. Aynı şekil 11 pro dan'da memnunum.Pro ne sunucu mu kuracak sunucu mu yönetecek şirket bilgisayarını mı kullanacak ? Home kur gereksiz servisleri de kapat 3 3.5 gb ram kullanıyor max mis gibi win 10 dan %10 daha fazla ram kullanıyor sadece 10 numara işletim sistemi
Yok beaWindows 11 ölü.
Mevzu problem yaşamak değil ben problem yaşarsınız demedim zaten. Gereksiz servisi çok dedim. Win11 home kullanıyorum gereksiz işime yaramayan servisleri de kapatınca ram kullanımım 16 gb da %28 27 arası yani 3gb küsür win 11 proda gereksiz ev kullanıcısının işine yaramayacak tonla servis var onu demeye çalışıyorum mevzu problem yaşamak değil.Ben 11 pro kullanıyorum kısmi yayıncı ve ağır oyuncuyum. Herhangi bi problem de yaşamadım. Laptopumda da 10 pro kullanmıştım çokda memnun kalmıştım. Aynı şekil 11 pro dan'da memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok bea
NexusLiteOS bence ghosta göre daha iyi. Özellikle daha düşük sistemlerde nexusun gözle görülür farkla önde olduğunu düşünüyorumEn iyisi Win10 Ghost Spectre Custom isoları ama gizlilik konusunda paronayak değilseniz. Şahsen 3 yıldır kullanmaktayım.
10/11 dual kullanıyorum fark yokOyun açısından hangisi daha iyi olur..