Windows 10professional kurulumu

Reaksiyon skoru
110
Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.

Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.
etkinleştirme kısmı hakkında @keremcnsz24

CMD üzerinden windows kurman güvenli,sıkıntı olmaz :)

https://donanimarsivi.com/forum/konu/rehber-windows-10-kurulum-cd-veya-flashi-hazirlama.168300/ burdan flashı hazırla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ win 10 etkinleştirmeyi burdan yap

etkinleştirme kısmı hakkında @keremcnsz24
evet bende bu arkadaşın konusundan gördüm zaten teşekkürler yinede.
CMD üzerinden windows kurman güvenli,sıkıntı olmaz :)
teşekkürler.
teşekkür ederim.
bende bu videoyu gördüm ama eski video olduğundan dolayı farklılıklar olur diye düşünmüştüm.

etkinleştirme kısmını ben cmd'Den yaptım @keremcnsz24 sayesinde

evet bende bu arkadaşın konusundan gördüm zaten teşekkürler yinede.

teşekkürler.

teşekkür ederim.

bende bu videoyu gördüm ama eski video olduğundan dolayı farklılıklar olur diye düşünmüştüm.
Bu arada bir sorun yaşamazsınız, ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ayrıca çoğu forum üyesi de öyle.

ben bu videodan yaptım PC 1 ay önce gelmişti
teşekkürler bende böyle yapacağım o zaman.
etkinleştirme kısmını ben cmd'Den yaptım @keremcnsz24 sayesinde
bende öyle yapacağım teşekkürler.
Bu arada bir sorun yaşamazsınız, ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ayrıca çoğu forum üyesi de öyle.
normalde oem key alacaktım ama sorun falan çıkabiliyormuş bu yüzden şüphelendim

Geri