NespaY
80+ Silver
Öyle yüklemek istemiyorum, bekleyeceğim.Windows 11'in sitesinden kurulum aracını deneyin. Onda da yükseltme seçeneğinin aktif olmuş olması gerekiyor.
Öyle yüklemek istemiyorum, bekleyeceğim.Windows 11'in sitesinden kurulum aracını deneyin. Onda da yükseltme seçeneğinin aktif olmuş olması gerekiyor.
İlk çıktığında kurdum tpm açabilen biri sorun yaşamıyordu2.0 TPM diye bir şey istiyor işlemcide bu bazı kullanıcılarda valorantta sorun yarattı oyuna giremediler. ben amd kullanıyorum öyle bi sorun yaşamadım ama intel kullanan arkaşım 3 4 ay önce kurdu w11'i valoranta giremedi. sorun düzeldi mi bilmiyorum. onun haricinde fps olarak hiç sıkıntı yaşamadım
NTLite ile düzenlemiş olduğum Windows 11'i kullanıyorum. Benim değerlerim boşta bu şekilde fakat değerleri göstermiyor. Bugta kalıyor. (RAM kullanımım değeri düştü.)yaa arkadaş güncelledim bilgisayar ısınmaya başladı
Mesaj otomatik birleştirildi:
boşta 30 40 derece olan makine güncelleyip yeniden başlattıktan sonra 60 70 arası takılıyor
valla biraz garip bro bende de açık hiç değişmedim bir şey ile oynamadım açık haliyle oynadım valorantı bende de sıkıntı çıkmadı ama başkalarında çıkıyor galiba her işlemciden işlemciye değişiyo aynı marka olsa bileİlk çıktığında kurdum tpm açabilen biri sorun yaşamıyordu
Anakartta farklı ufak ayarlar var kurcalamaya korktukları için keşfedemiyor bazen arkadaşlarvalla biraz garip bro bende de açık hiç değişmedim bir şey ile oynamadım açık haliyle oynadım valorantı bende de sıkıntı çıkmadı ama başkalarında çıkıyor galiba her işlemciden işlemciye değişiyo aynı marka olsa bile
Ufak tefek buglar var, bir kalite güncelleştirmesi ile onları düzeltirler diye düşünüyorum. (Kullanıma engel değil.) Akıcılıkta problem yok gibi çok deneme fırsatım olmadı. Oyunların hepsini sildiğim için performans açısından yanıt veremeyeceğim. Şuan geçilebilir mi dersen geçilir. Bir sürü simgeyi ve ikonları değiştirmişler.Arkadaşlar şuan Win 11 21H2 kullanıyorum, geçen arkadaşlar 22H2'yi önerir mi? performans kaybı ya da bug var mı? Ona göre geçmeyi düşünüyorum.
CMD'ye sfc/scannow yapıp çalıştırır mısın? Akşam eve gidince bende bakayım bende de oluyor mu diye?yeni sürümde kenar köşeleri bu şekilde gözüküyor çözümü var mı bunun
Alıntıyı görüntüle
Bende böyle bir şey yok?yeni sürümde kenar köşeleri bu şekilde gözüküyor çözümü var mı bunun
Alıntıyı görüntüle
Windows 21H2 de problem yaşamadım ufak tefek buglar dışında. Windows 22H2'ye güncelleyip geçtim ama fazla bakamadım. Buglar var yükseltme kaynaklı da olabilir. Kalite güncelleştirmeleri getirip buglar kapatacaklarını düşünüyorum. Akıcılığında problem yaşamadım.Stabil mi acaba Windows 10 dan geçilir mi?