Existentia
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tatsız hocamVallahi hocam internetim yavaş ondan dolayı formatlayasım gelmiyor
Tatsız hocamVallahi hocam internetim yavaş ondan dolayı formatlayasım gelmiyor
Mobil 6800h kullanıyorum fark yaratacak mı bakalım.Ryzen 5 5600 işlemcimi stock fan ile test ettim. Cinebench R24'te %6'lık bir performans aldım
Not: 24H2 yerine 23H2 ye gelen güncelleştirme ile test ettim temiz kurulum yapmadım
Bende son windows güncellemesi bir fark yaratmadı hatta garip biçimde biraz fps düşüşü var galiba. 24h2 geldiğinde tekrar denemek gerekecek formatla uğraşamayacağım şimdiRyzen 5 5600 işlemcimi stock fan ile test ettim. Cinebench R24'te %6'lık bir performans aldım
Not: 24H2 yerine 23H2 ye gelen güncelleştirme ile test ettim temiz kurulum yapmadım
Bende son windows güncellemesi bir fark yaratmadı hatta garip biçimde biraz fps düşüşü var galiba. 24h2 geldiğinde tekrar denemek gerekecek formatla uğraşamayacağım şimdi
Mobilde tarafta performans artışı olmuyor olabilirRyzen 7 5825u'da %0 performans artışı var diyebilirim. :/
Sanırım Zen 3 mimarisinde hiç artış yok. Peh Windows 10 devam.
23H2 kullanıyorsanız güncelleştirmeleri kontrot et diyerek indirebilirsinizMerhaba şuan yeni ISO indirsem bu sürüm mü inecek yoksa daha deneme alamasın da mı