ozankara10
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Laptopumda aşırı ram kullanımı var yardımcı olur musunuz abilerim kardeşlerim win 11 kaynaklarda bulamadım
Laptopumda aşırı ram kullanımı var yardımcı olur musunuz abilerim kardeşlerim win 11 kaynaklarda bulamadım
kaç gb ram varLaptopumda aşırı ram kullanımı var yardımcı olur musunuz abilerim kardeşlerim win 11 kaynaklarda bulamadım
Ghost spectre daha iyi, ayrıca pat diye önermek çok yanlış, Custom İSO profesyonel kullanıcılara önerilir en ufak hatada sisteme format atılıyor çünkü.
8kaç gb ram var
Youtubeden video önerir misin sağlıklı
8gb rame windows 10 pro x64 daha saglikli olur.8
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka gözünü seveyim 8gb ramle Windows 10 zor idare ediyor8
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende de sıkıntılar var. w11 kurdum kamillik edip. ram 16 yapsam düzelir mi? rtx 4050 ekran kartı i5 işlemci 8 gb ram varKanka gözünü seveyim 8gb ramle Windows 10 zor idare ediyor
16 gb ram tak boş slota 24 olsun 16'da da yetersiz kalabiliyor artıkbende de sıkıntılar var. w11 kurdum kamillik edip. ram 16 yapsam düzelir mi? rtx 4050 ekran kartı i5 işlemci 8 gb ram var
16 yap hiç biseyi kalmaz görev yöneticisinden kullanmadıklarıni kapat arka planda boş şeyler çalışmasin idare eder bir sürebende de sıkıntılar var. w11 kurdum kamillik edip. ram 16 yapsam düzelir mi? rtx 4050 ekran kartı i5 işlemci 8 gb ram var