Bilgisayarın Bluetooth desteği var mı? Laptop mu kasa mı?Bilgisayarı yeni aldım Bluetooth gözükmüyor ne yapmalıyım? Ekstra bir aparat almalı mıyım?
hocam kasa ama wifi kısmına tıklayınca uçak modu vs. gözüküyor ama bluetooth yokBilgisayarın Bluetooth desteği var mı? Laptop mu kasa mı?
nasıl öğrenebilirim desteği var mı yok mu diyeeğer bluetooth desteği yoksa bluetooth dongle alman lazım
Anakart modelini söyler misin?hocam kasa ama wifi kısmına tıklayınca uçak modu vs. gözüküyor ama bluetooth yok
Post automatically merged:
nasıl öğrenebilirim desteği var mı yok mu diye
A620M-HAnakart modelini söyler misin?
WIFI ve Bluetooth desteği yok hocam. Ayrıca alabilirsin. TP-Link UB500 modeline bakabilirsin.A620M-H
tamam hocam teşekkürler birde benim wifi adaptörü eski ve biraz kırık gibi ama çalışıyor onunda yenisini alsam internetin hızlanması vs. mümkün mü bilmediğimden soruyorum.WIFI ve Bluetooth desteği yok hocam. Ayrıca alabilirsin. TP-Link UB500 modeline bakabilirsin.
Kaç Mbps internet kullanıyorsun ve şuan kullandığın internet hızlarını tam olarak veriyor mu 5 GHz üstünden? WIFI üstünden her zaman ani bir şekilde ping yükselebilir. En sağlıklısı kablo ile bağlanmak.tamam hocam teşekkürler birde benim wifi adaptörü eski ve biraz kırık gibi ama çalışıyor onunda yenisini alsam internetin hızlanması vs. mümkün mü bilmediğimden soruyorum.
wifi ile aramda mesafe cok hocam 35 mbps internet 16 civarında bana ulaşıyor 2.4 ghzKaç Mbps internet kullanıyorsun ve şuan kullandığın internet hızlarını tam olarak veriyor mu 5 GHz üstünden? WIFI üstünden her zaman ani bir şekilde ping yükselebilir. En sağlıklısı kablo ile bağlanmak.
Telefonda da aynı yerde 2.4 GHz üstünden o kadar geliyorsa hızdan yana bir problem yoktur hocam. Mesafe çok fazlaysa bu kadar düşmesi de normaldir.wifi ile aramda mesafe cok hocam 35 mbps internet 16 civarında bana ulaşıyor 2.4 ghz
telefonda 25 civarı geliyor hocam wifi adaptörünede gerek var mıTelefonda da aynı yerde 2.4 GHz üstünden o kadar geliyorsa hızdan yana bir problem yoktur hocam. Mesafe çok fazlaysa bu kadar düşmesi de normaldir.