Kullanılırarkadaşlar selam yakın zamanda sisteme format atacam, windows 11 öyle bir ağırlaştı ki pc açılırken 1-2 dakika bekliyorum neredeyse. hala 10 kullanılır mı?
Valla bende uzun zamandir 10 kullaniyordum 11 e gectim alismasi zor oldu ama 10dan cok daha iyi bencearkadaşlar selam yakın zamanda sisteme format atacam, windows 11 öyle bir ağırlaştı ki pc açılırken 1-2 dakika bekliyorum neredeyse. hala 10 kullanılır mı?
noktayı unutmuşsunBende hala hızlı çalışıyor hocam, bir problem yok
Ben masaüstü bilgisayarımda 10 kullanıyorum. Bence 10 kullanmak daha iyi. Daha sade, daha kolay geliyor. 10'un resmi olarak desteği bitene kadar 10 kullanmaya devam edicem.arkadaşlar selam yakın zamanda sisteme format atacam, windows 11 öyle bir ağırlaştı ki pc açılırken 1-2 dakika bekliyorum neredeyse. hala 10 kullanılır mı?
10'da yok mu? 10 ile 11'in ram kullanımı açısından neredeyse bir farkı yok.artık kaçıncı yaşına giriyor. bir de içinde gereksiz çok verim var.
Cümle sonuna nokta koymuyorum kanzi. Daha samimi oluyonoktayı unutmuşsun
düzgün derken ramleri memtest86 test ettin bir problem yok harddisk sentinel ile ya da crystaldiskinfo ile ssd de problem yok o zaman bunları yaptıgınızı varsayıyorum virüs dediğinize göre temiz bir format atmak iyi olacaktır kendim de windows 11 home kullanıyorum m2 ssd ile çok stabil performans veriyor şuanda windows 10 desteği kesileceğinden bilemiyorum size kalmışdüzgün hocam ama virüs bulaştırmış olabilirim