Windows 11 donma sorunu

yusufgur

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhabalar 2 gün önce Casper Excalibur G915 İ7 13620H RTX 5060 32 GB Ram ve 1 TB SSD modelini aldım freedostu iso ile kurulumunu yaptım sıkıntısız kuruldu ve açıldıktan sonra programları yüklerken program açtığımda 5-10 saniye bekleyip öyle açmaya başlıyor arkada chromeda sekme 3-4 sekme açıkken program açtığım zaman donuyor mouse oynatılabiliyor ama ekran 15-20 saniye bekleyince geliyor sorun nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum.

İçi üşümüştür havalar soğuk.!

Temiz kurulum yaptın mı? Ayrıca defnder yüklü geldiğinden birde çekürdek bütünlüğü olduğudna programları 1-2 saniye geç açabilir.
Sürücü uyumsuzluu olabilir. Aygıt yöneticisinden tespit edip uyumlu sürücü bulman gerekebilir

evet temiz kurulum her zaman yaptığım gibi sürücüleri de kutunun içinden çıkan usb bellekten aldım ekran kartı sürücüsü sadece güncel değildi onu güncelledim kendi sitesinden aygıt yöneticisinde de kurulmamış bir şey yok başka neden olabilir acaba ?

evet temiz kurulum her zaman yaptığım gibi sürücüleri de kutunun içinden çıkan usb bellekten aldım ekran kartı sürücüsü sadece güncel değildi onu güncelledim kendi sitesinden aygıt yöneticisinde de kurulmamış bir şey yok başka neden olabilir acaba ?

birçok sebebi olabilir. Örnek veriyorum donanımla uyumlsuz olabiliyor sürüm. Mesela Win11 25H2 yüklediysen savsiyem 23H2 dene olmazsa 24H2 gibi sürümler dene mutlaka sonuç alırısn

Herkese merhabalar 2 gün önce Casper Excalibur G915 İ7 13620H RTX 5060 32 GB Ram ve 1 TB SSD modelini aldım freedostu iso ile kurulumunu yaptım sıkıntısız kuruldu ve açıldıktan sonra programları yüklerken program açtığımda 5-10 saniye bekleyip öyle açmaya başlıyor arkada chromeda sekme 3-4 sekme açıkken program açtığım zaman donuyor mouse oynatılabiliyor ama ekran 15-20 saniye bekleyince geliyor sorun nedir sizce yorumlarınızı bekliyorum.
w11 in stabil olmadığını düşünüyorum hala

Bios güncellemesi yapmanı öneririm 13 ve 14 nesil laptopların ve PC genelinde Anakart ile alakalı Mikrocode güncellemesi yayınlandı İşlemci kafasına göre gereğinden fazla voltaj veriyor işlemciye buda aşırı derecede kasma donma hatta mavi ekran yada Reset kadar problemler çıkarıyor .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri