Windows 11 e şuan geçilir mi?

Geçlmez knk 2030 u bekle bence. Şaka bi yana sorun nerdeyse yoktuki. Nerdeyse 12 çıkıcak artık be kral

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
tek tük sorun çıkarabiliyor.bazen wifi geç bağlanabiliyor sistem açıldığında.bazen oyunlarda fps problemi olabilir win 11 kaymaklı.donmalar droplar takılmalr vs.win 10da böle sorunlar yok mesela.win 11 10 arasında herhangi fark olacak bir farkta yok bence.

tek tük sorun çıkarabiliyor.bazen wifi geç bağlanabiliyor sistem açıldığında.bazen oyunlarda fps problemi olabilir win 11 kaymaklı.donmalar droplar takılmalr vs.win 10da böle sorunlar yok mesela.win 11 10 arasında herhangi fark olacak bir farkta yok bence.
evet hocam 1 yıl önce windows 11 e geçmiştim cs felan açılmıyodu bende 10 a geri geçtim o yüzden sordum

Windows 10'da bir probleminiz yoksa bence boşuna atraksiyona girmeyin.

Çalışan kod kurcalanmaz :S

Windows 12 çıkınca 11 e geçmeyi düşünürüz. Şu an 10 Cayır Cayır çalışıyor.

ben geçtim çünkü 12100f ve rx 6400 birlikte win 11 de daha performanslı çalışıyor dediler.belki de öyledir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
hibrit işlemci kullanıyorsanız zaten zorunlu gibi bir şey. yeni teknolojilerinde uyumlu çalıştığını biliyoruz. ama win10 şuan stabilite konusunda hala bir tık önde. çünkü win11 nedenini anlayamadığımız şeylerle geliyor. mesela pencere modunda daha yüksek fps?? niye tam ekran alışagelmiş durumda ne olduda pencere modu çıktı. bazı şeyler hala garip geliyor. ben win10 devam diyorum.

Ben de win10 da kaldım hala. Ne zaman geçeyim artık diyorum forumlara girip bakıyorum hala beğenilmiyor, önerilmiyor. Galiba 11 yükleyemeden direkt 12 yükleyeceğiz bu gidişle.

Geri