hayır keyim vardı cmd ye wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey yazıp enter a bastım ama bir şey olmadı.ne gerek var key e para vermediniz umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
cmd ile etkinleştirme yapın
Keyinizin sahte olma ihtimali var mi etkinlesmedigine göre ?hayır keyim vardı cmd ye wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey yazıp enter a bastım ama bir şey olmadı.
hayır keyde sıkıntı yok birden fazla vardı arkadaşım denedi benim denediğim keyi onda olduKeyinizin sahte olma ihtimali var mi etkinlesmedigine göre ?
cmd ile kms kullanıyor. Yasal bir yöntem değil.ne gerek var key e para vermediniz umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
cmd ile etkinleştirme yapın
Hocam win11 sıkıntılı bir işletim sistemi ben geçtim bir çok uygulama hata verdi windows 10a döndüm hatalar bir süre windows 10da bile devam ettiWindows keyimi kullanmak isterken böyle bir hata veriyor ağ ile alakalı olduğunu söylüyor fakat ağımda bir sorun yok nasıl çözebilirim.
Zaten yasadıgın ülkede hersey yasal, başka şeylere ses çıkart bunlara değilcmd ile kms kullanıyor. Yasal bir yöntem değil.
bende vermiyorHocam win11 sıkıntılı bir işletim sistemi ben geçtim bir çok uygulama hata verdi windows 10a döndüm hatalar bir süre windows 10da bile devam etti
Onların yeri burası değil.Zaten yasadıgın ülkede hersey yasal, başka şeylere ses çıkart bunlara değil