@Windows 10 AşığıyımMerhaba dostlar windows 10 orjinaldi iyi güzel windows 11 i kurdum yanlış diske kurdum etkinleştirmiştim şimdi m2 ssd me kurdum fakat etkinleştiremiyorum görseldeki gibi hata ile karşı karşıyayım..
Alıntıyı görüntüle
CMD'yi yönetici olarak açabiliyor musunuz ?Merhaba dostlar windows 10 orjinaldi iyi güzel windows 11 i kurdum yanlış diske kurdum etkinleştirmiştim şimdi m2 ssd me kurdum fakat etkinleştiremiyorum görseldeki gibi hata ile karşı karşıyayım..
Alıntıyı görüntüle
Evet hocamCMD'yi yönetici olarak açabiliyor musunuz ?
Tamam hocam gerekli kodları atmadan önce Ayarlar>Sistem>Hakkında kısmından Edisyonu söyler misiniz ürün anahtarı için önemli olacakEvet hocam
11 pro hocamTamam hocam gerekli kodları atmadan önce Ayarlar>Sistem>Hakkında kısmından Edisyonu söyler misiniz ürün anahtarı için önemli olacak
Tamam hocam CMD'yi yönetici olarak açın ve sırasıyla bunları kopyalayın ve CMD'ye yapıştırın11 pro hocam
Hocam çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun vallahi sinirlerim bozulmuştuTamam hocam CMD'yi yönetici olarak açın ve sırasıyla bunları kopyalayın ve CMD'ye yapıştırın
1) cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
2) cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
3) cscript slmbgr.vbs -ato
bunların ardından windows etkinleşecektir
Rica ederim hocamHocam çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun vallahi sinirlerim bozulmuştu![]()