Bence bir süre beklemekte yarar var , bug sorun vb. varsa düzeltilsin sonra geçersinizwindows 11 resmi olarak çıkalı 1 hafta oluyor sizce geçmelimiyim
Geçmek için daha 1 yıl beklemek lazım.windows 11 resmi olarak çıkalı 1 hafta oluyor sizce geçmelimiyim
2 ay Beta'da kullandım, 1 haftadır da full sürüm kullanıyorum. Full sürüme geçtiğimden beri 1 tane bug görmedim, performans olarak da artış mevcut(özellikle Valorant'da).windows 11 resmi olarak çıkalı 1 hafta oluyor sizce geçmelimiyim
AMD işlemciler de ortalama %15 performans kaybı şimdilik. Yakında düzelecek2 ay Beta'da kullandım, 1 haftadır da full sürüm kullanıyorum. Full sürüme geçtiğimden beri 1 tane bug görmedim, performans olarak da artış mevcut(özellikle Valorant'da).
O olay Windows 11 ile birlikte gelen laptoplar için geçerli. Ayrıca Windows 10'a göre gözle görülebilir derecede performans artışı yaşadım.AMD işlemciler de ortalama %15 performans kaybı şimdilik. Yakında düzelecek
Hala cok fazla bug var biraz daha beklewindows 11 resmi olarak çıkalı 1 hafta oluyor sizce geçmelimiyim
Yükselttin mi ? Sıfır kurulum mu yaptın ?1 tane bile bugla karşılaşmadım işlemcimi desteklememesine rağmen.Performans artışım çok fazla oldu, ortalama 20-30 FPS rahat arttı tüm ayarlarda.PC açılması hızlandı.Hiç bir sorun bug falan yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sürü oyun,programa da girdim sorunsuz.
YükselttimYükselttin mi ? Sıfır kurulum mu yaptın ?