Hayir.arkadaşlar şuan win 11 yuklemesını başlattım updateden herhangi bir şeyim silinir mi Alıntıyı görüntüle
Onu bilmiyorum fakat windows 11 de suan hicbir hata yok denilebilir stabil calisiyor bende kullaniyorum bir sorununu görmedim.peki geri dönmek istediğim de silinir mi
tesekkurler uzun zamandır istiyordum fakat korkuyordum bakalım inşallah istediklerimi verirOnu bilmiyorum fakat windows 11 de suan hicbir hata yok denilebilir stabil calisiyor bende kullaniyorum bir sorununu görmedim.
Korkmaniza gram gerek yok.tesekkurler uzun zamandır istiyordum fakat korkuyordum bakalım inşallah istediklerimi verir
Olmaz, gerekli güncellemeleri de bitirin tadını çıkarın. Ben yeni geçtim ve memnunum şuanlık.win 11 yaptım şuanlık sıkıntı olmadı gibi
bir şey silinmez ama yükseltme işlemi sağlıklı bir işlem değil stabilitede sıkıntılar yaşayabilirsin. temiz kurulum yapabiliyorsan öyle yap.arkadaşlar şuan win 11 yuklemesını başlattım updateden herhangi bir şeyim silinir mi Alıntıyı görüntüle
içinde önemli dosyalar var yedekleme konusunda sıkıntım var o yüzden kalsın şimdilik böylebir şey silinmez ama yükseltme işlemi sağlıklı bir işlem değil stabilitede sıkıntılar yaşayabilirsin. temiz kurulum yapabiliyorsan öyle yap.