Windows 11 güncelleme sonrası etkinleştirme gitti

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
873
Dün akşam windows güncellemesi gelmişti. 15-20 dakika sürmüştür sonrasında yeniden başlattı kapattıp yattım sabah kalktığımda sağ tarafta windows etkinleştir çıktı. Ama zaten benim Windows 11 Pro lisansım vardı şimdi sorun giderme yaptım ama bana başka yazılım yükleme falan filan diyor zaten benim vardı şimdi para mı vermem lazım?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-05 161725.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-05 161725.webp
    25.1 KB · Hit: 19
Dün akşam windows güncellemesi gelmişti. 15-20 dakika sürmüştür sonrasında yeniden başlattı kapattıp yattım sabah kalktığımda sağ tarafta windows etkinleştir çıktı. Ama zaten benim Windows 11 Pro lisansım vardı şimdi sorun giderme yaptım ama bana başka yazılım yükleme falan filan diyor zaten benim vardı şimdi para mı vermem lazım?
Windows 11 sıkıntılı güncelleme yapma bi daha gelirse

Eski lisansını biliyor musun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski lisansını biliyor musun
Biliyorsan internette proya taşıma lisansları var ayrı onları girip sonradan kendi lisansını kullan

Yükseltmek kolayda downgrade uğraştırıcı biraz.massgrave arkadaşların dediği gibi orjinal git linkkinden güvenilir deniyor.

Yükseltmek kolayda downgrade uğraştırıcı biraz.massgrave arkadaşların dediği gibi orjinal git linkkinden güvenilir deniyor.

Hocam attığın linklerden shiftdeletenin dediği şeyleri denedim cmd komutuyla yazdım key çıktı onu yazınca anahtar ürün çalışmadı hatasını alıyorum

Keyi kaybetme kaydet bir yere.sistemde zaten kayıtlı aktif key var ondan dolayı

Uğraştırıcı googleda aratman daha yararlı olacak .Yapay zekaya sorabilirsin adım adım anlat diye .Telefonda olduğum için fazla bakamıyorum.
Windows 7 pro keyi falan yok mu sağda solda eski pcye ait onu gir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,217
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri