Öneri için teşekkürler.bence home kurun hocam çünkü arka planda çalışan uygulama sayısı daha az oluyor ve windows nispeten daha az yer kaplıyor. Ayrıca ram kullanımı da yaklaşık 500-600 mb düşüyor.
Pro kur geçArkadaşlar yeni ssd vs alınmışken pc temizlemişken win11 home mi pro mu hangisi daha iyi olur performans açısından ? Öneriniz bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Home Kullanılabilir ama Bazı özellikleri çıkarılmış 500-600 mb ram kullanımı için bazı özelliklerden vazgeçmem ben şahsenUh biraz tartışmalı geçcek biri home biri pro mcmxnznf
Kankam win10 desteklemiyor malesef 11 benim için daha iyiWindows 10 derim ama ev kullanıcısı isen home kullan kullanmayacağın çok program yükler pro
Anladım teşekkürlerHome Kullanılabilir ama Bazı özellikleri çıkarılmış 500-600 mb ram kullanımı için bazı özelliklerden vazgeçmem ben şahsen
işletme değilseniz yalnızca kendiniz nispeten normal işler için kullanıcaksanız prodaki hiçbir özellik işinize yaramıyor bizzat tecrübe ettim. Gerçekten gereksiz bir sürü şey yükleniyor (sizin için gereksiz). O yüzden nispeten daha hafif home sürümünü kurmak ev kullanıcısı için daha mantıklı benceKankam win10 desteklemiyor malesef 11 benim için daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkürler
Benimde sistem bir kaç aylık yeni nasıl desteklemiyor nese win 11 yüklersen home yükle yani genedeKankam win10 desteklemiyor malesef 11 benim için daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkürler
hiçbiri.. yol yakınken win 10 geri dön.. daha henüz vakit varkenArkadaşlar yeni ssd vs alınmışken pc temizlemişken win11 home mi pro mu hangisi daha iyi olur performans açısından ? Öneriniz bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
yeni sistemlerde win 11 daha performanslı ve uyumlu çalışıyor..hiçbiri.. yol yakınken win 10 geri dön.. daha henüz vakit varken