Windows 11 i yanlış mı kurdum

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
72
Arkadaşlar konu açtım forumda kimse yardım etmiyor ya çıldıracağım. Lütfen diğer konuma bakın anlamak icin. Pc yi aç kapa yaptım win 11 kurmamak için ama gene win 11 kurma sayfasına attı beni lütfen yardım edin pc parçalayacağım yemin ederim ki beni kanser etti. Büyük ihtimal tekrar kuracağım artık format ata ata ssd bozulacak.

kenarda köşede daha sonra kur falan vardır. Zorunlu degil win 11

kenarda köşede daha sonra kur falan vardır. Zorunlu degil win 11
Daha kurdum vallahi hocam kuruluyor şuanda. Kurulduğu an bi daha format atacağım. Vallahi pc yi aldığım günün sabahını.

hocam 2 konunuz var hangisi?

Bu konu. Kusura bakmayın o kadar strese girdim ki ne yaptığımi bilmiyorum. Birde win 10 da kurabilirim sizce hangisi daha iyi şuanlık?
Windows 10 Home SL kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada niye bu kadar strese girdiniz alt tarafı windows

Windows 10 Home SL kurun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada niye bu kadar strese girdiniz alt tarafı windows
Hocam pc aldım alalı 10 gün rahat ettim Max hep bir sorun çıkıyor. Örneğin pc kapanmıyor. Sorunları 1 ayda çözüyorum. satmayı düşmüyorum şuan valla. İmzadaki sistem sizce kaç eder?

Hocam pc aldım alalı 10 gün rahat ettim Max hep bir sorun çıkıyor. Örneğin pc kapanmıyor. Sorunları 1 ayda çözüyorum. satmayı düşmüyorum şuan valla. İmzadaki sistem sizce kaç eder?
bilgim yok

hiç başka ssd denedin mi

Biostan çalıştıma sırasını değiştir veya usbyi çıkar.

Geri