WİNDOWS 11 İNDİRMELİMİYİM

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar microsoft resmi olarak windows 11 verirse windows 10 daki verilerim silinir mi yani oyunlarım felan oyunlarım toplam 300 gb vardır windows 11 e güncelleyince sıfırdan mı başlıyorum ve ben windows 10 pro ya lisans aldım o lisans windows 11 pro ya geçicek mi lütfen yazın

Henüz beta aşamasında ve bir çok üçüncü parti uygulamayı desteklemiyor. İndirirseniz bir çok uygulamayı kullanamazsınız. Ayrıca resmi duyurulmadığı için lisansınız otomatik yükseltilecek mi bilinmiyor.
Resmi sürüm yayınlandığında "Yalnızca yükselt" seçeneği ile Windows 11'e geçebilirsiniz ve 300GB oyununuz silinmez.

Hayir bir durun da çıksın tam olarak herkes ne meraklı arkadaş W11 için

Henüz beta aşamasında ve bir çok üçüncü parti uygulamayı desteklemiyor. İndirirseniz bir çok uygulamayı kullanamazsınız. Ayrıca resmi duyurulmadığı için lisansınız otomatik yükseltilecek mi bilinmiyor.
Resmi sürüm yayınlandığında "Yalnızca yükselt" seçeneği ile Windows 11'e geçebilirsiniz ve 300GB oyununuz silinmez.
benim ablam tez yazıyor ve windows 11 e geçtiğinde eğer tez i gitmişse microsoft yandı

benim ablam tez yazıyor ve windows 11 e geçtiğinde eğer tez i gitmişse microsoft yandı
Drive sistemini kullanıyor ise neden silinsin ki? Windows 10'da Office uygulamasından girdiğinizde her harfe bastığınızda, noktalama işareti koyduğunuzda dahi anında Drive'a kaydediyor. Önemli belgeleri yalnızca tek bir depolama alanında saklamak akıl işi değil.

Geri