Evanescence
80+ Bronze
Jetlisans yılardır kullanırım daha yeni Windows 11 Pro 129 TL satın aldım lisanslı oluyor mis gibi huzurla güncelleştirmelerimi yapıyorum efenim.
itemsatıştaki keyle lisansın farkı neAL BUNU YAZI KALDIRMA KALICI DEĞİLWindows 11 Pro Lisans Key - PttAVM.com - 2024
Windows 11 Pro Lisans Key Windows 11 Pro, Windows 11 Lisans Anahtarı, Windows 11 Pro Key, Windows 11 Key, win 11 pro key, win 11 key, windows 11 pro lisans key. PttAVM Güvencesiyle al - 2024www.pttavm.com
BENİM ATTIĞIM RETAİL KEY SENİN ATTIĞIN OEM SANIRIM
hocam benim windows 11 yazıyor crackli mi lisanslı mıHayır alınmamalı.
Ucuz keylerde gereksiz para legal değil.
Onun yerine yönetici olarak çalıştırdığınız powershell'e irm https://get.activated.win | iex şu komutu yapıştırın ve 1 tuşuna basın. Windows'unuz sonsuza kadar etkinleşmiş olacak.
Crack lisanslı ama lisansınız bitmiş.hocam benim windows 11 yazıyor crackli mi lisanslı mı
itemsatıştan key alırsam sınırlı mı yaniCrack lisanslı ama lisansınız bitmiş.
lisans mı alıyım indirim var zatenCrack lisanslı ama lisansınız bitmiş.
Lisans satın almayın hocam. O aldığınız ucuz keylerde crack key boşuna crack olan şeye para vermeyin.itemsatıştan key alırsam sınırlı mı yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
lisans mı alıyım indirim var zaten
Satın alınan dijital key'lerin crack'li olduğuna dair belgelerle kanıtlayabilir misin?Lisans satın almayın hocam. O aldığınız ucuz keylerde crack key boşuna crack olan şeye para vermeyin.
Dediğim gibi powershell'i yönetici olarak çalıştırın ve şu komutu yapıştırın:
irm https://get.activated.win | iex
sonrasında açılan pencerede 1 tuşuna basın HWID olarak sonsuza kadar etkinleşmiş olacak.
Sana kim 5k tl olan şeyi 50tlye satsın acaba?Satın alınan dijital key'lerin crack'li olduğuna dair belgelerle kanıtlayabilir misin?
Atmış olduğun asılsız belgenin ürün satın alma anındaki videosunu izlemiş miydin? İşte okumamak; araştırma yapmamak; deneyler değil de sadece kopyala yapıştırcılık bir gün sizleri aşırı üzecek; incineceksiniz.Sana kim 5k tl olan şeyi 50tlye satsın acaba?
Alıntıyı görüntüle
Şimdide merak ediyorsun çoğunluk bu keyler neden bu kadar ucuz.
Şöyleki Microsoft'un key sistemleri çok kolay kırılabilen bir sistem. Bu keylerin çoğu windows 7 windows 8 keyleri ve tersine mühendislik ile üretilmiş olan keyler. Bu yuzden crack olarak sayılır.
Sana kim 5k tl olan şeyi 50tlye satsın acaba?
Alıntıyı görüntüle
Şimdide merak ediyorsun çoğunluk bu keyler neden bu kadar ucuz.
Şöyleki Microsoft'un key sistemleri çok kolay kırılabilen bir sistem. Bu keylerin çoğu windows 7 windows 8 keyleri ve tersine mühendislik ile üretilmiş olan keyler. Bu yuzden crack olarak sayılır.
yalanlarını sevsinlerAtmış olduğun asılsız belgenin ürün satın alma anındaki videosunu izlemiş miydin? İşte okumamak; araştırma yapmamak; deneyler değil de sadece kopyala yapıştırcılık bir gün sizleri aşırı üzecek; incineceksiniz.
Atmış olduğun belgelerin deney videoları kendi kendileriyle çelişiyor. WT sitesinin deney videosunu sonuna kadar izlemeni tavsiye ediyorum @java
Alıntıyı görüntüle
Videoda bir de diyorlar ki; "AAAAA! HARBİ ETKİNLEŞTİ LAN!.."yalanlarını sevsinler
zamanla cracklı windows 7 yi bile orjinal w10 yaptılar
16 yıldır nerdeymiş, microsoft tan etkinleştiriyorsan no problem