Neler Yeni

Windows 11 Pro 24H2 Tasarımsal Sorunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Offa Bas
Selam hayırlı forumlar. Daha önce kendim iso ile indirip kurduğum win 11 24H2 bir kaç tasarımsal kaymalar yüzünden eski iso ile tekrar format attım 23H2 yedeği vardı diye bu indirdiğim isoların hepsi windows kendi web sitesin de lisanslı kullanmaktayım bu arada yanlış anlaşılma olmasın neyse gecenler de 23H2 ye 24H2 güncellemesi geldi ve yapayım dedim bu sefer o sorunlar çözülmüştür diye 3 ay geçmişti üstünden o yüzden neyse aynı sorunlar yine devam ediyor görselde olduğu gibi böyle problemler oluyor kaymalar vb çözümünü bilen var mı sebebini yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem bilgileri.

td9fcv8.png

Tasarımsal sorun.
pcgzseb.png
tebxlov.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yuzarsef
24h2 kurarken eski şekilde kur demeyince hata veriyor bende yaşadım kardo nedenini bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Offa Bas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24h2 kurarken eski şekilde kur demeyince hata veriyor bende yaşadım kardo nedenini bilmiyorum
aynı sorun sende var mıydı peki ben hatasız kurdum kuzenim laptop ta kurdu onda öyle problem yoktu diğer kuzenim masaüstü var oda 24H2 kurdu ondada böyle problem yoktu bende var diye kafayı yeme raddesine geldim delirtiyor bazen o kaymalar 23H2 dönüyorum tekrar güncelleme istiyor anlamadım gitti ne yapacağımı da bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yuzarsef
aynı sorun sende var mıydı peki ben hatasız kurdum kuzenim laptop ta kurdu onda öyle problem yoktu diğer kuzenim masaüstü var oda 24H2 kurdu ondada böyle problem yoktu bende var diye kafayı yeme raddesine geldim delirtiyor bazen o kaymalar 23H2 dönüyorum tekrar güncelleme istiyor anlamadım gitti ne yapacağımı da bilmiyorum.
vardı kardo olması gereken haricinde bi şeyler oluodu monsterımda fakat eski tip kurunca düzeldi

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Kadir Efe Ulusoy
24h2de internet sorunum var anakart değiştirdim kablo-modem değiştirim format attım driverları sildim yükledim güncelledim hiçbirşey değişmedi

pcyi açıyorum internete bağlı tanımlanmayan ağ hatası veriyor 5dk sonra bağlanıyor kendi kendine

Top Bottom