Neler Yeni

🔥İndirim Windows 11 pro key 6VJQKWCPCG64G86K8JHCYNT6Y

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murad sedat
Bu keyler ile sağlamlisans keyler arasında fark var mı ? ben sağlamlisanstan almıştım :(
Sağlam lisans keyleri anakarta gömülüyor. tekrar başkası tarafından kullanılamıyor. İstediğin kadar format at gitmiyor anakart sonsuza kadar lisanslanıyor. Yeni bir anakart alırsan tekrar key alman gerekir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
BYsimiti
Bu komut ile KMS server dan alıyonuz lisansı. Bi nevi zombi yapıyo PC yi diye biliyorum. Etkinleştirme sunucusunu başka bi sunucuya atıyo, o da sizi saldırıya açık bırakır vesselam. Eskiden beridir bu komutlar impostor zaaten, nereye bağlandığı belli değil. Başka şekil işliyosa konudakiler bilgilendirsin beni lutfen, tşk.
kmsye bağlanmıyor sadece microsft sunuculara etkileşim kuruyor etkinleştiriyor kendi pcme etkinleştirdim 1aydır sorunsuz

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Kaan Kavak
Bu komut ile KMS server dan alıyonuz lisansı. Bi nevi zombi yapıyo PC yi diye biliyorum. Etkinleştirme sunucusunu başka bi sunucuya atıyo, o da sizi saldırıya açık bırakır vesselam. Eskiden beridir bu komutlar impostor zaaten, nereye bağlandığı belli değil. Başka şekil işliyosa konudakiler bilgilendirsin beni lutfen, tşk.
Güvenilir mi bu yöntem?
KMS serverlerına bağlanmadan etkinleştiriyorsunuz. Güvenilirdir. İsteyene KMS serverı seçeneği de var tabi

Key'in nasıl crack'i oluyor hocam? Bu nette satılan ucuz keyler hep crack mi oluyor ve o zaman tehlikeli mi yani?

Bir de bazı laptoplarda hazır Windows 11 oluyor anakarta gömülü, format atsan da gitmeyen. Bu Windows 11'li laptoplar nasıl bazıları uygun fiyatlı oluyor çünkü 4-5 bin civarlarında değil mi bu Windows 11 baştan satın alınsa bizzat sitesinden?
6000 liralık şeyi senin 100 liraya alman gibi bir ihtimal yok. Hepsi crack

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Kansız

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,435
İsim
Berk
1000007651.jpg

anahtar VOLUME_MAK key bu arada bilginize

1000007652.jpg

bedava peynir fare kapanında olur beyleeerrr

Son düzenleme:

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Kansız

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Jiyu
Sağlam lisans keyleri anakarta gömülüyor. tekrar başkası tarafından kullanılamıyor. İstediğin kadar format at gitmiyor anakart sonsuza kadar lisanslanıyor. Yeni bir anakart alırsan tekrar key alman gerekir.
Bildiğim kadarıyla retail key ve farklı key vardı , diğerini alırsan sınırsız oluyordu..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,674
Üyeler
170,233
Son üye
Neoreix
Top Bottom