Çözüldü✓ Windows 11 pro key bu scam mi abiler?

fcieaksit

80+
Reaksiyon skoru
18
buradaki yazıya bakıyordum ve bu abi yazmış bu zamanda script kullanılmaz falan diye bende bi yazayım dedim demek ki bi bildiği var diye
görseldeki gibi cevap verdi yöntem sahih mi?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-30 131048.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-30 131048.webp
    48.6 KB · Hit: 60
  • Ekran görüntüsü 2025-08-30 131100.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-30 131100.webp
    58 KB · Hit: 56
  • Ekran görüntüsü 2025-08-30 131117.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-30 131117.webp
    53.6 KB · Hit: 49
  • Ekran görüntüsü 2025-08-30 131131.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-30 131131.webp
    37.8 KB · Hit: 59
buradaki yazıya bakıyordum ve bu abi yazmış bu zamanda script kullanılmaz falan diye bende bi yazayım dedim demek ki bi bildiği var diye
telegramda dolu patlak kartlardan çekiyolar genelde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
burdan hallet hocam en iyisi bu
abi script olsun istemiyorum yoksa zaten konuda alıntıladığım windows etkinleştirmeyi kullanıyorum an itibariyle
bu script mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan hallet hocam en iyisi bu
yada performansta bir kayıp alırmıyım bilmediğimden soruyorum

abi script olsun istemiyorum yoksa zaten konuda alıntıladığım windows etkinleştirmeyi kullanıyorum an itibariyle
bu script mi?

yada performansta bir kayıp alırmıyım bilmediğimden soruyorum
açık kaynak kodlu olduğu için bir sıkıntı yaşamazsın

keyin fake olup/olmadıgını microsoft arayıp teyit etseydin, bu kadar kafa yoracagına..;)
key sahte ise microsoft keyi kabul eder mi??:)
20 yıl civarı boyle kullanıyorum.
forumlarda muhtemelen 2000 civarı vermişiktir.

yani görseldek abi scam?
?

keyin fake olup/olmadıgını microsoft arayıp teyit etseydin, bu kadar kafa yoracagına..;)
key sahte ise microsoft keyi kabul eder mi??:)
20 yıl civarı boyle kullanıyorum.
forumlarda muhtemelen 2000 civarı vermişiktir.

?
hocam kusura bakmayın prosedürleri vesaire bilmediğimden dolayı böyle bir konu açtım baya da vakit geçmiş tekrar deneyeceğim

hocam kusura bakmayın prosedürleri vesaire bilmediğimden dolayı böyle bir konu açtım baya da vakit geçmiş tekrar deneyeceğim
Sunu diyebilirdin,
Keyler nasıl duşuyor piyasaya ve Microsoft nasıl kabul ediyor?
Keyler genelde çin ve vietnam forumlarından duşer.
Çin ve vietnam pc ureticilerinin merkezidir. Microsoft bunlara binlerce key veriyor. Bunları bir miktarı oradan piyasaya el altından veriliyor piyasaya. Microsofy ta hangi keylerin verildiğini tespit edemiyor bir noktaya kadar.Ki windows kullanan kullanıcı, sonunda kurumsalda da kullanıcı oluyor.
Bireyselde tuketici aloşkanlıkları ve reklamlar vs den de yılda bireyselden de iyi derece gelir elde ediyor. Kurumsal ve office den zaten milyarlarca usd geliri var.
Tamamen Microsoft a baglı pazarlama taktiği bu durumu isterse sonlandırabilir ama pazarpayı ve kullanım liderliğini pekiştiriyor.
Unutmayın zamanında cracli w7 leri bile orjinal yaptı, o gunden beri windowsu etkinleştirmeme degil, etkinleştirme uzerine taktik gidiyor. Hwid metodunu da bildiğim kadar Microsoft sızdırdı piyasaya😁

Geri