Neler Yeni

❌İndirim Bitti! WİNDOWS 11 PRO OEM KEY 41TL

indirim falan değil bu

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Bu adamlardan almıştım yanlış hatırlamıyorsam oem fiyat iş yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

indirim falan değil bu
Mak değil en azından hocam bu fiyata öyleysede değişirler

Fenerli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Emirhan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirim falan değil bu
indirim dostum 28 liraya almıştım son kasımda şu anki zamana göre iyi fiyat

Bu adamlardan almıştım yanlış hatırlamıyorsam oem fiyat iş yapar

Mak değil en azından hocam bu fiyata öyleysede değişirler
bu adamlardan aldım bende önce mak attılar sonra wpdan yazdım oem attılar

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Talat
her zamanki fiyatı 3 tanede alsanız 5 tanede alsanız keylerin hepsi aynı mesajlara geri dönüş yok

MoonWalk

80+ Silver
Windows'lu laptop alanların freedos aldıklarında işini görsün en azından, Windows var diye binlerce lira fark ediyor ürünler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
indirim avcisi

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
sergen
Gidin sağlam lisans gibi sitelerden 250 tl verin kafanız rahat etsin arkadaşlar, ucuz etin yahnisi yenmez.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
her zamanki fiyatı 3 tanede alsanız 5 tanede alsanız keylerin hepsi aynı mesajlara geri dönüş yok
Hocam bu satıcı direkt dönüş yapıyor öncedende almıştım. İlk mak verdiler ama yazınca saniyesinde oem geldi. Şimdi bir adet daha aldım o direkt oem çıktı ha alanlar varsa ortadan 5 haneyi yazsın herkes bakalım bizde aynı mı değil mi. Ama sorguda oem çıkan key birden fazla PC’de girilemiyor olması gerekmez mi?

Artık bunları geçtik hocam adamların serverlerına bağlanıp ordan güncelleme almak ve pcmize belki erişim izni sağlamak akıl karı değil. 1 dolara oem key giriyoruz kimse fakir kalmaz bu paraya. En azından sağlıklı kullanırsınız.

ghnn

80+ Bronze
Hocam bu satıcı direkt dönüş yapıyor öncedende almıştım. İlk mak verdiler ama yazınca saniyesinde oem geldi. Şimdi bir adet daha aldım o direkt oem çıktı ha alanlar varsa ortadan 5 haneyi yazsın herkes bakalım bizde aynı mı değil mi. Ama sorguda oem çıkan key birden fazla PC’de girilemiyor olması gerekmez mi?

Artık bunları geçtik hocam adamların serverlerına bağlanıp ordan güncelleme almak ve pcmize belki erişim izni sağlamak akıl karı değil. 1 dolara oem key giriyoruz kimse fakir kalmaz bu paraya. En azından sağlıklı kullanırsınız.
MAS betiği tamamen açık kaynaktır ve indirme yöntemleri şunlardır:

1. PowerShell ile (Windows 8 ve sonrası)
    powershell
    KopyalaDüzenle
    irm https://get.activated.win | iex
    Bu komut yalnızca bir kez get.activated.win sunucusundan betiği çeker ve çalıştırır. Sonrasında tüm kod, sizin makinenizde yerel olarak yürütülür; arka planda geliştiricinin sunucularına veri gönderme veya güncelleme kontrolü yapma mekanizması yoktur. Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS
  2. Geleneksel yöntemle (Windows 7 ve sonrası)
    GitHub’dan veya git.activated.win üzerinden ZIP indirilir, çıkarılır ve MAS_AIO.cmd çalıştırılır. İnternet bağlantısı sadece seçtiğiniz aktivasyon yönteminin gereksinim duyduğu durumlarda kullanılır; betik kendi kendine güncelleme aramaz.

İnternete Bağlanma Durumları​

Aktivasyon Türüİnternet Gerekli mi?
HWIDEvet (Microsoft sunucuları)
OhookHayır
TSforgeHayır
KMS38Hayır
Online KMSEvet (KMS sunucuları)

Ohook, TSforge ve KMS38 yöntemleri tamamen offline çalışır; betik, geliştiricinin sunucularına bağlantı kurmaz. Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS

Özet​

• Geliştirici sunucularına sürekli bağlanma, güncelleme indirme veya uzaktan erişim kodu içermez.
  • Betik, sadece Microsoft’un lisans sunucuları ve seçtiğiniz KMS sunucuları ile iletişime geçer.
  • Kodın tamamı GitHub’da açık olduğu için dilediğiniz gibi inceleyebilir, kendi sunucunuza taşıyabilir veya doğrulayabilirsiniz.

Dolayısıyla, MAS kullanımı uzaktan erişim riski taşımaz; güvenlik endişeniz daha çok irm … | iex komutunu çalıştırmadan önce URL’yi doğru aldığınızdan emin olmak olmalıdır.

Yanlış bilgilerden bir başkası daha. en çok kullanılan hwid aktivasyon türü sadece bir kere microsoft serverlarına bağlanır başka bir yere bağlanmaz. format atsan da lisansın gitmez. Doğru adresten indirdiğin sürece virüs yoktur.
Ancak isteyen kişi windowsu aktive edip üstüne format atabilir ve anakart değiştirmediği sürece lisansı aktif kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
indirim avcisi

hahaha

Top Bottom