❌İndirim Bitti! WİNDOWS 11 PRO OEM KEY 41TL

TrendLisans satıcısından son bir kaç ayda belki de 10 kez windows 11 + office 21 key satın aldım. Şifre maximum 5 dk içinde whatsapptan geliyor. Windows 11 internet üzreinden direkt aktive oluyor, office 21 ise telefonla etkinleştiriliyor.

Şu anki Windows 11 + Office 21 key fiyatı 20 TL.

ben bu keyi girdikten sonra bilgisayarımda anlık takılmalar oluyor sebebi nedir durup dururken tekliyor gibi oluyor pc

OEM key'i ayırt edemeyenler var. Arkadaşlar 3-5 TL'ye aldığınız keyler OEM değil bilginize. Retail MAK key onlar. 1 lisans anahtarı eğerki kapsam olarak 500 belirlendiyse 500 bilgisayarda aynı key kullanılabiliyor. OEM key sadece 1 bilgisayarda kullanılabiliyor. Bu sebeple bu fiyat ucuz sayılır. OEM key tekrar tekrar aynı bilgisayarda aktifleştirilebilir. Ya da HWID üzerinden kaydolduğundan format sonrası otomatik aktifleştirilebiliyor. Retail kopya anahtar ise etkinleştirme sınırı dolduktan sonra tekrar kullanılamıyor. 41 TL OEM key uygun fiyattadır.

OEM key'i ayırt edemeyenler var. Arkadaşlar 3-5 TL'ye aldığınız keyler OEM değil bilginize. Retail MAK key onlar. 1 lisans anahtarı eğerki kapsam olarak 500 belirlendiyse 500 bilgisayarda aynı key kullanılabiliyor. OEM key sadece 1 bilgisayarda kullanılabiliyor. Bu sebeple bu fiyat ucuz sayılır. OEM key tekrar tekrar aynı bilgisayarda aktifleştirilebilir. Ya da HWID üzerinden kaydolduğundan format sonrası otomatik aktifleştirilebiliyor. Retail kopya anahtar ise etkinleştirme sınırı dolduktan sonra tekrar kullanılamıyor. 41 TL OEM key uygun fiyattadır.
En iyisi retail bence sonra oem sonra mak. Retail kötü değil. Pc değiştirdim hala aynı keyi kullanıyorum. 7-8 yıl oluyor. Oem olsa tekrar key almam gerekecekti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,687
Üyeler
186,773
Son üye
Jeffry
Geri