Neler Yeni

Windows 11 Pro OEM Lisansım Dijital Lisans oldu

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
Arkadaşlar selam. Windows 11 Pro'yu dün 12 TL'ye OEM keyle etkinleştirdim. Sabah lisansı sildim sonra sorun giderden etkinleştirdim ve dijital bir lisans oldu ama CMD de bakınca gene OEM gözüküyor? Veya eski lisansım gitmişti o mu geri geldi? Ne oldu yani artık lisans gitmezmi veya iyi mi yaptım? Şuanda microsoft hesabımı bağladım dijital lisans hesabıma bağlandı. Nasıl olcak yani patlarmı bu lisans SoftExen'den aldım.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis 11 proyu nereden aldın büyük ihtimalle lisans türü farklıdır fark etmemişsindir
Softexen den
Mesaj otomatik birleştirildi:

12 TL'ye lisans olmaz. Bu satılan keyler yasal değil. Lisanısn iptal olma ihtimali var.

Burada haberi yapılmıştı.

Kod:
https://www.webtekno.com/microsoft-turkiye-ile-gorustuk-19-TL-ye-satilan-windows-10-lisanslari-yasal-degil-h64917.html
Ne zamana olabilir?

12 TL'ye lisans olmaz. Bu satılan keyler yasal değil. Lisanısn iptal olma ihtimali var.

Kod:
https://www.webtekno.com/microsoft-turkiye-ile-gorustuk-19-TL-ye-satilan-windows-10-lisanslari-yasal-degil-h64917.html
Hocam giderse sağlamlisans dan alırım 120 tl ye şuan deniyorum sadece iptal olursa yapacak bişi yok zaten çok değil 12 tl

reis 11 proyu nereden aldın büyük ihtimalle lisans türü farklıdır fark etmemişsindir
OEM key hocam.

Softexen den

Ne zamana olabilir?

Hocam giderse sağlamlisans dan alırım 120 TL ye şuan deniyorum sadece iptal olursa yapacak bişi yok zaten çok değil 12 TL

OEM key hocam.
hocam bir arkadaşta yazmış o keyler orjinal değildir tavsiyem bir bilgisayarcıya crackli kurdurman

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Aziz
Sağlam Lisans sitesi bu konuda iyi. Oraya bakmanızı öneririm.

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Ergin
beyler oemmi alalım retail mi

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Retail daha iyi oem anakarta yapışıyor retail ise hesaba kayıt oluyor

Kod:
Yasal yada değil resmi bir açıklama var mı önemli olan o kimsenin işletim sistemine
1.5-2 k verecek durumu yok tutup crack kuracağıma bunu alırım daha iyi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk

Kod:
Kendince haklılar belki ama yalan söylüyorlar. Bunu övünmek için söylemiyorum ama 10 yıldır bilgisayarlarımı süreli formatlarım bir tane bile aldığım anahtarda sorun yaşamadım. Yasal değil diyorlar da bunlar büyük ihtimal hacker grupları tarafından saldırılar sonucu alınmış, çözümlenmiş keyler. Sonuçta işletim sistemi bu anahtarları kabul ediyor neresi yasal değil? Ha konu suç mu ya gelirse sonuna kadar suç. Sadece yalan söylemelerine kızdım.

Büyük balıkların havuzunda yaşıyoruz. Para bağlamanın mantığı yok bir işletim sistemi için, yerel fiyatlandırma olsa tamam alalım, uygun olsun.. ama yapacak bir şey yok. Belki de bu anahtarları microsoft dağıtıyor bilerek, belki data topluyor kimse bilemez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ilar

Ilar

80+ Bronze
Ben de 2 hafta önce pttavm üzerinden aldım 24tl ye 11 pro oem key. Öncesin de hep cmd ile kuruyordum. Sonra böyle bir şey görünce aldım direkt formattan formata satın alırım ama 211 pro lisansı yerel fiyat ile 200-500 arası bandına düşer ise 1 kere alırım kafam rahat eder.

Lykia123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kaan
Ben de 2 hafta önce pttavm üzerinden aldım 24tl ye 11 pro oem key. Öncesin de hep cmd ile kuruyordum. Sonra böyle bir şey görünce aldım direkt formattan formata satın alırım ama 211 pro lisansı yerel fiyat ile 200-500 arası bandına düşer ise 1 kere alırım kafam rahat eder.
Hocam nerden aldınız? PTTAVM ama hangi ürün

https://www.pttavm.com/windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-p-141378576?waw_keyword=Windows 11 Pro Hocam bu nasıldır alıcam iyiyse?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,382
Üyeler
159,614
Son üye
muratkontas41
Top Bottom